Dnia 2011-04-05 o godz. 12:17 ~kosmaty50 napisał(a):
> ani jutro-ludzie rozsądku trochę-obrót zajebisty-ale są
> chętni na kupno jak i na wywalenie-nikt tego nie widzi?
Na wywalanie w dniu debiutu zawsze są chętni .. A ty będziesz wskakiwał po 70 gr jak sądze ..Ale to twój wybór
może i nie, ale ja się sugerują popytem i ustawianiem TKO przed otwarciem. w pewnym momencie chcieli brać po 80-88 groszy a praktycznie przez całe TKO kurs był w ok. 75 groszy. BIO erg też się kisił po 50 groszy i nie chcieli brać a teraz kurs po 1.50zł. fakt, mniej akcji i było info, ale kto wie czy tu nie będzie podobnie.
Dnia 2011-04-05 o godz. 12:20 ~marek napisał(a):
> może i nie, ale ja się sugerują popytem i ustawianiem TKO
> przed otwarciem. w pewnym momencie chcieli brać po 80-88
> groszy a praktycznie przez całe TKO kurs był w ok. 75
> groszy. BIO erg też się kisił po 50 groszy i nie chcieli
> brać a teraz kurs po 1.50zł. fakt, mniej akcji i było info,
> ale kto wie czy tu nie będzie podobnie.
myślę że ten straszak w postaci 187K na S po 0.63zł zniknie szybciutko jak tylko zacznie się skup po 0.62zł. ten "baton" utwierdza mnie w przekonaniu że ktoś ma te akcje skupić po określonej cenie i wtedy dopiero uwolnią kurs. i będzie się działo. może to być za minutę, za godzinę albo trzy lub dopiero jutro.
Dnia 2011-04-05 o godz. 12:31 ~kosmaty50 napisał(a):
> albo za rok -hahaha-pobożne życzenia-baton jest i będzie
Kosmaty piszesz tak jakbyś dziś debiutował na giełdzie . Batonik zostanie wciągnięty bez większego problemu tylko ciepliwości i to dziś a nie za rok ..
a co? juz się wyleszczyłeś po 0.60zł? co? bo nie poszło w 10 minut o 100%?.....
oj leszczu leszczu...... a baton i tak będzie rozebrany. już przemieliła się połowa akcji dopuszczona do obrotu.
Dnia 2011-04-05 o godz. 14:08 ~soonny napisał(a):
> Coś się chyba para skończyła bo obrót zamarł !!!
Dziś
> skończymy w okolicy 59- 60 gr
mówiłem resztówki tych co brali po 0,58:)) oni muszą skoczyć zeby sie uluźniło