• Procad: szansa na wzrosty Autor: ~nene [178.36.60.*]
    http://www.fxone.pl/analizy/63-analiz-rynek-akcji/11176-procad-szansa-na-wzrosty.html
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Profan [217.153.175.*]
    Pięknie... :)
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~merytoryk [95.51.198.*]
    ...jestem przekonany, że 50 tys, wystarczy na zrobienie okolic 3 zł :-), bomba w górę :-)!!!
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.63.*]
    Ja dziś skupiłem jeszcze trochę przed wybuchem... Ostatnie minuty tanich akcji... Bo ten wzrost to sygnał na który czekałem. Teraz będzie szło.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~anemik [83.1.179.*]
    Szkoda tylko, że obroty dziś jak zwykle mizerne
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.35.*]
    No, gdyby były większe to kurs by odjechał. Jak się dało to kupowałem po najniższych cenach. Wciąż uważam, że jest niska. Jak na Procad takie obroty mogą być o ile utrzymają się przez kolejne dni.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.35.*]
    Tren się odwrócił i teraz maszerujemy w górę. Obrót wzrośnie jak będzie gdzieś tam wysoko wymiana akcjonariatu... Na razie masz zwykły marsz w górę. W okolicach pewnie 3zł będzie jakaś wymiana akcjonariatu, bo potencjał to jest 4zł... Ci co mają od 2,3 to będą realizować zyski, a Ci co widzą zasięg 4zł kupią....

... Dokupią, bo po 3zł wciąż będzie tani papier. Ja też, bo teraz byle zlecenie rusza papier. Jak wysypie się z 200k to wtedy będzie łatwiej ciągnąć z rynku.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~leon [78.88.197.*]
    Jak wyniki za 1Q 2011 będą na poziomie 4-5gr / akcję to tym bardziej posiedzę na tym papierku,chyba nawet na dluzej mimo że jestem tutaj juz od stycznia 2010.
    Kupowalem jak zbieralo sie do wybicia ale okazalo sie to podpuchą no i polecialo bo korzen sypał,dlatego wziołem się sukcesywnie za dokupowanie papiera teraz mam 10000szt srednia okolice 3pln ,dywidenda ciut osłodzi kiszenie .
    Jeśli za 2011r spółka wypracuje 20-25gr zysk na 1akcje to wtedy kurs poszybuje i chętni na
    akcje ze skupu się znajdą..
    Niestety kurs spółki jest całkowicie nieprzewidywalny przy tych obrotach niskich,jak widać jednego dnia może być +25gr a drugiego - 30gr na akcję,jak tylko zarząd i korzeń nie będą sypać to powinno przynajmniej do 3,80-3,95pln/szt dojechać
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Profan [217.153.175.*]
    Ja mam 25000szt. Sporo osób jak widzę ma znaczne pakiety. Czyli akcji w wolnym obrocie jest b. niewiele. Będzie dobrze :)
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Fan PRD [193.34.3.*]
    Panie Leonie kurs wraca zwyczajnie do normy czyli od 4 zeta w górę. Kto miał wylecieć z firmy to wyleciał i w zarządzie jest OK. Teraz mogą pracować i mnożyć naszą kasę
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~leon [78.88.197.*]
    Myślałem że dobiorę jeszcze 8 kwietnia jakie 500szt co by mi średnią jeszcze obniżyło a tu odpał wczorajszy pokrzyżował plany moje.
    Ale ja tam wole nawet 2-5 grosików dziennie wzrost bo powoli ale cały czas a nie skoki jak
    z Wielkiej Krokwi...
    Pozdrawiam akcjonariat.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.51.*]
    To po co tutaj jesteś? To małą spółka, która jest wręcz przeciwna. Skoro lubisz takie wzrosty to po co intresujesz się spółką o zupełnie odwrotnej charakterystyce. Tutaj trzyma się kapitał, walczy by kupić jak najniższej i czeka się na taki dzień jak wczoraj, bo w ciągu tygodnia może dojść do 3zł, a w ciągu miesiąca do 4zł....

... Jak przegapi się taki wzrost to jest czapa i zgryz, dlatego walczy się by kupić np. tutaj po 2,3
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Elimelek [178.37.141.*]
    No i koniec wzrostów. Pora zwijać żagle.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.33.*]
    Tylko wymiana akcjonariatu. Tworzy się wsparcie dla dalszych wzrostów.... Im szybciej to nastąpi tym szybciej przyjdą wzrosty. Może być to kwestia dnia, tygodnia, miesiąca.... Wtedy mogą iść spadki.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.33.*]
    Na dzień dzisiejszy mamy zwyczajne sesje. Kapitał musi przejść z tych co zarobili swoje 10% do tych co chcą zarobić, więcej.

Im szybciej ta faza się zakończy tym większy będzie wzrosty. Najbardziej boję się 2-3 miesięcznej stagnacji, która wyczerpie cierpliwość inwestorów.... No, ale wtedy może będzie kolejny raport.... Który zmieni fundamenty na jeszcze mocniejsze. Teraz PRD wreszcie się rozwija. Dzieje się to co czapa pisał tylko z dużym opóźnieniem.... Dopiero teraz widać kasę z promocji 50/50...
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Kruty [212.180.191.*]
    A dzisiaj na TKO ktoś pociągnął za 2,75 PLN. Niestety przełożenia na notowania to nie ma. Nadal małe zainteresowanie papierkiem. Do walnego spektakularnych zmian nie będzie. Po walnym poleci pod dywidendę, a potem wynik za I kwartał powinien potwierdzić, ze spółka jest godna zainteresowania. Wtedy wrocą obroty
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~macieja [188.146.125.*]
    i tak na nadziejach minoł rok
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Kruty [212.180.191.*]
    Co prawda to prawda. A kapitał zamrożony. Wig20 testuje 3000 pkt, a my stoimy i to stoimy po konkretnej obsuwie. Zal. Cóż pozostaje. Nadzieja. Inaczej nalezałoby to sprzedać w cholerę i pogodzić się ze stratą. A tego póki co nie chcę

• Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~p r o s z e p a n a [91.196.109.*]
    http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=4172&zl=V

tak niewiele trzeba aby pociągnąć kurs w górę.

• Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: ~Jurek [178.37.30.*]
    Proca kupować hurtowo się opłąca haha.
  • Re: Procad: szansa na wzrosty Autor: macieja69 [82.139.26.*]
    jest nieżle
    -przynajmniej nie spadamy
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.