• 11 bit studios Autor: ~11 bit [79.163.14.*]
    11 bit studios do 2012 r. planuje wyprodukować i wprowadzić na rynek 13 produktów dla komputerów klasy PC, Mac, gry na konsole Microsoft Xbox 360 i Sony Playstation 3, dla iPhone, iPod Touch i iPad.

Produkty będą przeznaczone głównie do dystrybucji elektronicznej wśród nabywców na całym świecie, przy czym priorytetowymi rynkami są USA i kraje Europy Zachodniej.
  • Re: 11 bit studios Autor: ~BDG [94.40.117.*]
    Trzeba było kupować 11 bit jak wszyscy się bali na początku roku (ch*j wie czego, ale się bali i wtedy "gó*na kijem nie tykali") czyli za 7,50-10 zł kiedy jednocześnie inni naganiali że 5-6 zeta będzie jak bum cyk cyk i że już nic nie wyratuje tych co kupowali za 12,3 przed oddaniem ze znaczną stratą :)

A teraz kupiłeś w szale euforii za 25 zł i wypisujesz pierdoły żeby ktoś od Ciebie odkupił za więcej :)

Klasyk gatunku:)
  • Re: 11 bit studios Autor: ~11bit [79.163.63.*]

Kupiłem przy korekcie za 20 zł ;-)

Premiera "Anomaly Warezone" jest 8-go kwietnia, a potem z dwa tygodnie i idzie na platformy mobilne ( to przyszłosć)

Jest hossa na informatyke w tym roku, tak jak na chemie w zeszłym.

Ludzie z 11 bit maja doswiadczenie, wydali juz wiele hitow pod innym szyldem.
    Maja plany na wiecej.

Swoja drgoa CIA tez nikt nie chciał tykac po 2,67 a teraz jest po 35 zł.

Nie namawiam, ale sam pomysl.
  • Re: 11 bit studios Autor: ~swój [89.174.106.*]
    Czy piszesz to na wszystkich spółkach czy tylko tutaj?Bo jeżeli tutaj to my raczej w paliwach i olejach a nie w prostych gierkach na telefony.Ciekawe ile takich gierek wychodzi rocznie na świecie?
    Poczytaj w co wchodzą Wielcy
    Lubrizol to największy na świecie producent komponentów do smarów i olejów przemysłowych. Berkshire zgodził się zapłacić 135 dol. za każda akcję Lubrizola, co daje premię w wysokości 28 proc. w stosunku do ceny waloru z zamknięcia piątkowej sesji giełdowej. Transakcja obejmuje także 700 mln dol. długów spółki więc jej łączna kwota wynosi 9,7 mld dol. Zakup spółki zostanie w całości opłacony gotówką.

Akwizycja będzie drugim największym przejęciem Berkshire Hathaway w ciągu ostatnich pięciu lat.

- To właśnie rodzaj firmy z jakimi uwielbiamy współpracować. Globalny lider w wielu dziedzinach z utalentowanym zarządzającym, Jamesem Hambrickiem - zachwalał Buffett.

Umowa została już zaakceptowana przez zarząd Lubrizolu.

- Inwestycja będzie przynosić zyski przez najbliże dziesięciolecia. Jej zwrot jednak będzie długotrwały zważywszy na fakt, że jest ona dość droga – akcje Lubrizolu podrożały od 2009 minimów czterokrotnie - powiedział Jeff Matthews, zarządzający funduszami hedgingowymi.
  • Re: 11 bit studios Autor: ~11 bit [79.163.63.*]

A chcesz czekac dziesieciolecia na zyski? Czytałeś biografie Bufeta?

Oczywiscie ze nie, facet kupował zwykle pewniki w chwili słabosci i czekał kilka lat na zyski, i do tego zwykle kupował pakiety wiekszosciowe..

Wkleiłeś artykuł skopiowany żywcem z parkietu ;)
    Dnia 2011-04-02 o godz. 23:58 ~11 bit napisał(a):
    >
    A chcesz czekac dziesieciolecia na zyski? Czytałeś
    > biografie Bufeta?

Oczywiscie ze nie, facet kupował zwykle
    > pewniki w chwili słabosci i czekał kilka lat na zyski, i do
    > tego zwykle kupował pakiety wiekszosciowe..

Wkleiłeś
    > artykuł skopiowany żywcem z parkietu ;)
    Akurat nie z Parkietu tylko z Rzeczpospolitej .
    A Ty kolego podajesz infa z 2010
    AP/ak | 26.10.2010 15:48, ostatnia aktualizacja 26 października 2010 15:57
    Tagi: NewConnect, gry komputerowe, debiut giełdowy, 11 bit studios
    Ps
    masz już wszystko w cenie
  • Re: 11 bit studios Autor: ~BDG [94.40.117.*]
    Priomo
    Nie ucz ojca dzieci robić :)
    Secundo
    Pomyślałem o tym, ale na przełomie roku kupując za ~7,50 i przewidziałem (na forum parkietu) taki sam wzrost jak na optimusie. Teraz okazję i promocję przy małym wolumenie i śmiesznym zainteresowaniu widzę na broadgate więc 11 bit sprzedałem i zapakowałem się tutaj.

Pisałem też o moich spostrzeżeniach nt. 11 bit na forum bankiera np

https://www.bankier.pl/forum/temat_cos-mnie-w-krzyzu-lupie,9304412.html

czy też wcześniej bezpośrednio po skończonym skupie:

https://www.bankier.pl/forum/temat_wybicie-z-linii-oporu-kanalu-spadkowego,9260680.html (jak widać "życzliwcy" zawsze się znajdą :)

PS. Epicutres też nikt nie tykał jak kupowałem (razem z no-tsu) za 4.30-5.50 bo "gó*no" było "za tanie" a poza tym wszyscy "eksperci" widzieli tam 3 złote a "rekordzista" nawet 1.72 :)

Ostatnio nie chcieli brać PIA bo 61 groszy bo było im za tanio a ja "amator NC" widziałem tam okazję jakich mało :)

https://www.bankier.pl/forum/temat_tak-jak-mowilem,9627179.html

Reasumując: dla wielu 11 bit za 25 zyli to promocja a było za drogo za 7 z groszami trzy m-ce wcześniej a dla mnie i niewielu innych (co widać po obrotach wtedy i dziś) jest wręcz odwrotnie :)

Pozdrawiam Caius Cosades

• Re: 11 bit studios Autor: ~11 bit [79.163.63.*]

To jest link do tej gry: http://www.youtube.com/watch?v=8ZN1CS6OIUM

Chodzi tylko o to że wchodzisz na tą spółkę i naganiasz na 11 bit.
    Możesz stworzyć watek dotyczący 11 bit.Sorki nie interesuje mnie gra na komórki.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.