• Nadal KICHA Autor: ~odlewnie [89.74.140.*]
    Linie SMA się przecięły, a tu zawsze oznaczało to spadki. Obroty mizerne wystarczy 100 tyś by kurs zmienił się o 20 +/-. Wskaźnik ceny do wartości księgowej jest fatalny, kurs buja się przy dolnej wstędze, siła relatywna na -. Ewentualna podbitka to poziom ok 2,95. A do tego mnóstwo wpisów na różnych forach o poziomie 4,5 a nawet 6,5. Z argumentacją wtajemniczeni wiedza, o co chodzi:) Tu potrzebne jest, info którego nikt się nie spodziewa (nie wyniki)

Przydałby się sternik, który by rozbujał kurs, BO NUDY.

Jak bym posiadał akcje to bym nie sprzedał, ale też nie mam zamiaru na tym poziomie kupić - ot taki paradoks

• Re: Nadal KICHA Autor: ~kuba [93.94.186.*]
    WYSTRZELI JAK SIĘ JUŻ NIKT NIE BĘDZIE SPODZIEWAŁ I TYLE.WYMĘCZĄ PSYCHICZNIE WŁAŚNIE TAKIM MARAZMEM.KTOŚ GRA TERAZ 10 K I OPERUJE KURSEM.
    JA TAM TRZYMAM I SIEDZĘ ,A MOŻE BĘDZIE POWTÓRKA I PONAD 100 %SKOCZY.

POZDRAWIAM WYTRWAŁYCH.
  • Re: Nadal KICHA Autor: ~tomaszbor [94.72.115.*]
    A oto i moje zdanie Zgadzam sie z Toba ze SMA wrozy nieciekawie .Jedbak zdrugiej strony mamy mlota na swiecowym dzienny,m i wyrazny opor na 3,73 plus duzo lepsze wyniki od oczekiwanych no i te medialne 25% wzrostu produkcji .Aktalnie jestemy juz w bardzo waskim klinie wiec czekamy na rozstrzygniecie .czy wzrosty sa bardziej czy mniej prawdopodobne tego nie wiem .Ale akcje trzymam ,choc jest tro napewno duze ryzyko ,. spadki tez sa cieniutkie bo zupelnie nie ma obrotow .szkoda gadac a jeszcze ciezej prognozowac Pozdro
  • Re: Nadal KICHA Autor: ~Odlewnik [89.187.238.*]
    Czy ktoś tu coś rozumie czemu kurs leci? Może to po info że produkcja przemysłowa spadła w skali kraju :]
[x]
ODLEWNIE 0,00% 17,55 2026-05-28 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.