Tak to banda złodzieji.Był taki prezes M.Ten typ przez 15 lat nic nie robił tylko robił nowe emisje.Firma wędrowała od Tychów ,Skawiny po Włocławek.Do rady nadzorczej brał ludzi bardzo znanych(Bałc,były prezes GPw),którzy nie zrobili nic ,żeby to zmienić.Firmowali swoimi nazwiskami głupote i krętactwa zarządu.Mam nadzieje ,ze nowe władze to odmienią.
ja skupuję od 1 zł. Codziennie uśredniam w dół. Na chwilę obecną niecałe 200 kilo.
Nie uda się? - trudno. Mam jeszcze 3 inne spółki.
pozdrawiam wytrwałych
a pod co ma być to wybicie ?
wszystko juzbyo i nic sięnie sprawdziło kolego :)
dalszy zjazd w dół bedzie jak zobaczysz po ile cobie niebrzyd emisje zrobi
ale naiwni nadal czekają że może po kolejnym walnym coś ruszy
a same projekty uchwal wskazują raczej na kolejne minima
biedny sypie papierem od jakiegoś czasu wiec wkrótce będzie info że zszedl poniżej progu- wtedy to będzie rakieta dopiero
wszystkie aktywa przyszłego stormma które miały być siłą papierka też już wyprzedane :) nie zdziwiłbym sięgdyby knf się przyczepił do działania na szkodę spółki bo to wszysko na granicy prawa
Dnia 2011-04-04 o godz. 20:33 esox_lucius napisał(a):
> Rogal i Krzysiek może skomentujecie obecną sytuację:)
Coraz
> lepiej idzie mi interpretowanie AT,nauka nie idzie w las:)
Haaa haaaaaaa aaaa, AT na tym walorze? Ale się uśmiałem! Zastanów się co Ty w ogóle piszesz.
Widzę, że podjarałeś się kolejną podbitką - Sam się przekonasz.
JAK można mieć taką spółkę JAK JAGO? Kiedyś miałem stormm, potem zamienili na jago i na szczęście wyszedłem z tego bagna. Inne spółki dały mi nieźle zarobić (optyk, wasko, hawe, impex, groclin,....) i Wam tez radzę zastanowić się na sensem posiadania tej "super" spółki. Oczywiście każdy ma swój rozum i sam podejmuje decyzję :-)
trzymalem tak dlugo ze potrzymam jeszcze sprawdzajac czy to jest podbitka pod wywalenie czy coś sie rzeczywiscie dzieje... dzieki za zwrocenie uwagi, to bylo mile, zachowalem 12% z tego co zostalo na dzien dzisiejszy
Pozdrawiam