koledzy jeszcze raz prosze zostawcie ta spolke w spokoju.zysku nie wziolem bo te ceny to smiech.wyniki w tym roku beda rekordowe i i ich gierki mnie nie zmyla-ale kto ma watpliwosci -tylko pkc ale bedziecie plakac/pozdro
masz racje. trzeba trzymac i mysle ze krotkoterminowo to min. 1 rok. Sytuacja bedzie sie wyjasniac po kazdym kwartale. Ja trzymam a jesli ktos jest nerwowy to nich sprzedaje. Moim zdaniem 1 rok i 500 % zysku
dzis poszedl niemaly obrot-ktos odebral praktycznie po dolach ponad 10 tys.akcjii od bezmozga.ciekawe czy znal wyniki.chcialbym zobaczyc jego mine w koncu roku-kiedy bipromet przedstawi wg mnie rekordowe wyniki w historii.komu sie spieszy niech wywala najlepiej pkc-i zyczymy lowow gdzie indziej
wg mnie jeszcze nie-dopiero 2 pol.roku da prawdziwego kopa-bo gro realizacji wlassnie na ten czas przypada.atak na 6.5 sie nie udal .cofka na 6 plus obroty bipromet chyba zbiera sily znowu na 6.5.nie wiem jak ty-ale wg mnie podsypuje bala.te klody byly jego.nikt z drobnych taki by glupi nie byl aby puszczac po tak smiesznej cenie.medialnie nigdzie ich nie ma -nawet w ''parkiecie''nigdy nie widzialem wiekszego art.o nim-moze to i dobrze.niech ulica jeszcze spi/pozdro
re zobacz swiezy duzy art.o bipromecie na stock watch-same superlatywy.potrojny wzrost przychodow.duzo wiekszy bedzie zysk.nie jada na kredytach.zdowa plynnosc.planuja przejecia.o ew.dywidendzie zadecyduje kghm itp.szkoda ze tak szeroko relkamuja nasza perelke-oby tylko ''parkiet'' tego nie podchwycil/pozdro
nie trzeba czytac stock watch. Przeciez jaka bedzie perspektywa pisalismy 3 mies temu. Teraz to tylko naturana konsekwencja i czekamy na 10 a potem na wyniki 2 kwartalu. Co do sypania to nie Bala. Jesli sprzeda to caly pakiet. Poza tym ma pow 10% i musialby informowac i w sumie dla nie to drobne. Nie problem w sprzedazy tych kilku sztuk - problem jest w popycie i jesli Baj nie udzieli wywiadu lub w inny sposob info nie dotrze do szerokiego rynku to prawdziwe wzrosty beda dopiero pod koniec 2011
akcji nie ma -wszystko wyzbierane.nie dajcie sie wykiwac-poziomy smieszne w stosuku do tego co bedzie .poczytajcie wczorajsze wypowiedzi prezesa baja-np.na stock watch-moze co niektorym oczy sie otworza.cwk -ok.8zl.prosze nie brac z prawej bo szybko moze byc widlak.free-flaot-ponizej 1 mln
Struktura akcjonariatuwyszczególnienie data zmiany liczba akcji [szt.] udział [%] liczba głosów [szt.] udział [%]
KGHM Polska Miedź SA 2010-07-13 4 091 868 66,00 4 091 868 66,00
Capital Partners SA 2010-07-09 623 015 10,04 623 015 10,04
Baj, Tadeusz Karol 2010-07-13 197 911 3,19 197 911 3,19
Pozostali - 1 287 006 20,77 1 287 006 20,77
Ogółem 2008-05-15 6 199 800 100,00 6 199 800 100,00
Free-flaot wynosi dokladnie---1 287 006.Powodzenia do dychy blisko.
ktoś chciał uruchomić stop lossy ale mu się nie udało bo nie było takowych. Ale skoro tak to chyba się zapowiada syf z notowaniami w najbliższym czasie