ja napisałem do spółki kilka maili z zapytaniem i bez odzewu i próbowałem się dodzwonić to włączał się fax i co wy na to?jakiś gość na parkiecie zamieszcza wszystkie infa o spółce napisałem mu zapytanie i też do dzisiaj nie odpowiedział ale najgorszy jest kwach taki że kiedy ustalano pp to nieliczni zapewne wiedzieli jakie są parametry emisji bo po 55 do 59 były b duże obroty na wolumenie i można było sprzedawać akcje a do tego dnia wolumen był śmieszny i symboliczny i aby sprzedać akcje to trzeba było na minus 10 oddawać jak podano parametry emisji sądzę ,że celowo z poślizgiem , to już kurs było po 30 gr po 50% spadku i co wy na to?kto wiedział to wywalił około 60 i teraz odkupił sporo taniej i więcej i niby wszystko gra prawda?
moje pytanie jest takie czy krzysztof 357 nie jest pracownikiem jednego z biur maklerskich w łomży( i chyba wiem które to było), to biuro brało udział w oferowaniu emisji niepublicznej akcji eenergo osobom prywatnym?i wcisnęło im akcje które dały im tylko straty do tej pory z nich nie wyszli?
drugie pytanie do niego
jak idzie wystrzelenie sputnika bo tak pisał jego prezes w tamtym roku w lecie?może już sputnik odleciał a my nic wiemy?kurs jakoś nie oddaje tego wystrzału w kosmos.może się mylę?
Zgadza się ale przynajmniej ta spółka może się pochwalić świetnymi wynikami
A zobacz inne spółki typu BPC Bioinvet IBIZA czy inne gówna z WDM jak tam robią ludzi w h.
Wg mnie spółka na razie nie doceniona a to dlatego że /
-ma w kasie ponad 2mln gotówki z nowej emisji
-zarobila juz 2mln zł w Ikw na sprzedazy Luximy
-posiada pakiet BMP AG wart 1,5mln zł.
-wiekszość akcji w posiadaniu kilku osób
-a ponadto ma w swoim portfelu kilka spółek które moze spieniężyc jak Luxime w przyszłości
i to że jest tylko 33mln akcji juz po rejestyracji i jest duzym konkurentem do innych spółke jak Serynity ,Fone Eco czy innych smieci które na razie nie zarabiają.
Latem spółeczka powróci minimu na 50gr tego sobie i innym zycze
UWAGA! Nowa emisja z prawem poboru. Ostatni dzień notowania z PP: 2010-12-20. Cena emisyjna 0,10 zł. Liczba PP: 22 000 000. Notowanie PP od 2011-01-25 do 2011-02-25. Zapisy od dnia 2011-01-10 do dnia 2011-02-28. Przydział dnia: 2011-03-09
Analiza fundamentalna będzie możliwa gdy spółka przekaże do publicznej wiadomości komplet raportów okresowych za cztery kwartały pod rząd. Do tego czasu wskaźniki są wyzerowane.