Dnia 2011-03-31 o godz. 08:07 ~dno napisał(a):
> spolka dno a wyniki za 1 Q slaiutkie10 zl jak nic :D
> hahahahahha
[83.14.9.*] - "dno" "troll", "trolnica", itd., itp., to nie wszystkie. Zdecydowana część forum zdominowana jest przez to IP.
Spółka i jej kurs oraz płynność to jedna sprawa. Druga to nagończyk na spadki. Gdyby spółka nie przedstawiała wartości to nie siedziałby i nie opluwał po to tylko aby, jak najtaniej kupić i dobrze zarobić. Oczywiście nie mam nic do dobrych zarobków ale nie toleruję takich bezczelnych zachowań!!!
jestes glabem pisze to od poiomu 15 zl ze spadnie na 10 zl zaklinales ze ponizej 14 nie spadnie masz cene 13 40 nikt nie broni kursu nie ma zaintereswania a kazdy z gowna chce wyjsc i co robi sprzedaje nizej
Dnia 2011-03-31 o godz. 08:37 ~barok napisał(a):
> Dnia 2011-03-31 o godz. 08:07 ~dno napisał(a):
>
> spolka dno a wyniki za 1 Q slaiutkie10 zl jak nic :D
> > hahahahahha
[83.14.9.*] - "dno"
> "troll", "trolnica",
> itd., itp., to nie wszystkie. Zdecydowana część forum
> zdominowana jest przez to IP.
Spółka i jej kurs oraz
> płynność to jedna sprawa. Druga to nagończyk na spadki.
> Gdyby spółka nie przedstawiała wartości to nie siedziałby i
> nie opluwał po to tylko aby, jak najtaniej kupić i dobrze
> zarobić. Oczywiście nie mam nic do dobrych zarobków ale nie
> toleruję takich bezczelnych zachowań!!!
barok ja już przestałem reagować po prostu szkoda czasu. troll i jego cała rodzinka trollnic trollków itp już mnie nie bawi,wydaje mi się ze ktoś kto gra na giełdzie jest na tyle kumaty ze dostrzegł już tego naganiacza i innych.niestety spółka spada bo wolumen minimalny a tu podejrzewam ze duza większość akcjonariuszy to tzn tauronowcy,gdyż ostatnio weszła moda na granie na giełdzie i kupno na rynku pierwotnym.nowi akcjonariusze spodziewają się zysków co najmniej 20% przez pierwszy miesiąc nie mówiąc już o podwojeniu zysku przez pierwszy rok,zobaczcie jak długo kisił się przykładowy tauron a dał zarobić 30%? dopóki z tego okrętu nie wysypią się tacy akcjonariusze nie ma co liczyć na wzrosty,spółka jest dobra ale dla cierpliwych a skaczący akcjonariusze po spółkach co miesiąc dają zarobić tylko DM na prowizji. tutaj spadki tez się skończą, dobrych wiadomości jest tu wiele dyskonty w Polsce rozwijają się w zatrważającym tempie a co za ty idzie produkty typu no-brands, nowa linia żelków Cukry Nyskie itp trzeba tylko cierpliwie czekać dopóki nie sprzedajesz akcji strata jest stratą wirtualną