• otwarcie perełki - 7 % Autor: ~dno [83.14.9.*]
    spolka dno a wyniki za 1 Q slaiutkie10 zl jak nic :D
    hahahahahha
  • Re: otwarcie perełki - 7 % Autor: ~barok [83.15.181.*]
    Dnia 2011-03-31 o godz. 08:07 ~dno napisał(a):
    > spolka dno a wyniki za 1 Q slaiutkie10 zl jak nic :D
    > hahahahahha

[83.14.9.*] - "dno" "troll", "trolnica", itd., itp., to nie wszystkie. Zdecydowana część forum zdominowana jest przez to IP.

Spółka i jej kurs oraz płynność to jedna sprawa. Druga to nagończyk na spadki. Gdyby spółka nie przedstawiała wartości to nie siedziałby i nie opluwał po to tylko aby, jak najtaniej kupić i dobrze zarobić. Oczywiście nie mam nic do dobrych zarobków ale nie toleruję takich bezczelnych zachowań!!!
  • Re: otwarcie perełki - 7 % Autor: ~troll [83.14.9.*]
    jestes glabem pisze to od poiomu 15 zl ze spadnie na 10 zl zaklinales ze ponizej 14 nie spadnie masz cene 13 40 nikt nie broni kursu nie ma zaintereswania a kazdy z gowna chce wyjsc i co robi sprzedaje nizej

kierunek 10 zl

wzrostow nie bedzie

siedz i ludz sie dalej
  • Re: otwarcie perełki - 7 % Autor: ~barok [83.15.181.*]
    Dnia 2011-03-31 o godz. 08:37 ~barok napisał(a):
    > Dnia 2011-03-31 o godz. 08:07 ~dno napisał(a):
    >
    > spolka dno a wyniki za 1 Q slaiutkie10 zl jak nic :D
    > > hahahahahha

[83.14.9.*] - "dno"
    > "troll", "trolnica",
    > itd., itp., to nie wszystkie. Zdecydowana część forum
    > zdominowana jest przez to IP.

Spółka i jej kurs oraz
    > płynność to jedna sprawa. Druga to nagończyk na spadki.
    > Gdyby spółka nie przedstawiała wartości to nie siedziałby i
    > nie opluwał po to tylko aby, jak najtaniej kupić i dobrze
    > zarobić. Oczywiście nie mam nic do dobrych zarobków ale nie
    > toleruję takich bezczelnych zachowań!!!

jw.
  • Re: otwarcie perełki - 7 % Autor: ~pardi [93.176.237.*]
    barok ja już przestałem reagować po prostu szkoda czasu. troll i jego cała rodzinka trollnic trollków itp już mnie nie bawi,wydaje mi się ze ktoś kto gra na giełdzie jest na tyle kumaty ze dostrzegł już tego naganiacza i innych.niestety spółka spada bo wolumen minimalny a tu podejrzewam ze duza większość akcjonariuszy to tzn tauronowcy,gdyż ostatnio weszła moda na granie na giełdzie i kupno na rynku pierwotnym.nowi akcjonariusze spodziewają się zysków co najmniej 20% przez pierwszy miesiąc nie mówiąc już o podwojeniu zysku przez pierwszy rok,zobaczcie jak długo kisił się przykładowy tauron a dał zarobić 30%? dopóki z tego okrętu nie wysypią się tacy akcjonariusze nie ma co liczyć na wzrosty,spółka jest dobra ale dla cierpliwych a skaczący akcjonariusze po spółkach co miesiąc dają zarobić tylko DM na prowizji. tutaj spadki tez się skończą, dobrych wiadomości jest tu wiele dyskonty w Polsce rozwijają się w zatrważającym tempie a co za ty idzie produkty typu no-brands, nowa linia żelków Cukry Nyskie itp trzeba tylko cierpliwie czekać dopóki nie sprzedajesz akcji strata jest stratą wirtualną
  • Re: otwarcie perełki - 7 % Autor: ~średniak [46.112.233.*]
    Elity w tym i PO deklaruje o kupowaniu w Biedronce .
    Czyż to nie jest najlepsza reklama naszych produktów
  • Re: otwarcie perełki - 7 % Autor: ~rollll [83.14.9.*]
    1 3 45 coraz nizej jest hihihihihih
[x]
OTMUCHOW -2,64% 4,80 2026-02-23 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.