• Kilkudniowy zachwyt... Autor: ~Romano74 [83.20.148.*]
    Po wypowiedzi Prezesa znów rzucono się na kupowanie i efekt jest taki, że od rana 10% wzrost się zdarzył. Co dalej? Trend wyraźnie spadkowy i pytanie czy po jednym artykule można będzie go odwrócić?
  • Re: Kilkudniowy zachwyt... Autor: ~re [89.229.11.*]
    A CO ??? SPRZEDAŁEŚ PO 4,3
  • Na całe szczęście nie, ale... Autor: ~Romano74 [80.51.75.*]
    Na całe szczęście nie, bo nie mam, ale od jakiegoś czasu przyglądam się O2O i zastanawiam, w którym momencie wejść. Może to jest dobry moment?
  • Re: Na całe szczęście nie, ale... Autor: ~re [89.229.11.*]
    wejdż przy 7 zł
  • Jesli tak uważasz... Autor: ~Romano74 [80.51.75.*]
    Dnia 2011-03-30 o godz. 16:51 ~re napisał(a):
    > wejdż przy 7 zł

Jeśli tak uważasz, że będzie można kupić za tak wysoką cenę to i może tak będzie. Moje subiektywne odczucie, to jednak 4 z przodu. Za kilka dni minie hurra optymizm i będą się zastanawiać kolejni inwestorzy dlaczego kupowali tak drogo. Powtarzam, że to moje subiektywne odczucie i nikt nie musi się ze mną zgadzać. Czekam więc na ponowny spadek kursu i wtedy wejdę w rynek ze swoją gotówką (nie ma jej zbyt wiele, ale zawsze kilka groszy jestem w stanie zostawić w biurze maklerskim).

Swoją drogą to co takiego wypowiedział Prezes, że dziś taki wystrzał nastąpił? Czy od jednego artykułu w Parkiecie spółce przybyło pieniędzy czy kontraktów? Jedyne co przybyło to "inwestorów" sprawgnionych wrażeń na rosnącym kursie. Psychologia tłumu i tyle - to pokazuje jak jednym artykułem w gazecie można zmobilizować tłum.
  • Re: Jesli tak uważasz... Autor: ~karo [83.238.45.*]
    7 nie będzie - teraz czas na compress.. przeanalizujcie sytuację to zrozumiecie:)
[x]
ONE2ONE -20,00% 0,04 2015-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.