• 50 mln a mialo byc ponad 200 - no to niezle pojechali Autor: ~zimoar [89.229.71.*]
    co o tym myslicie
  • Re: 50 mln a mialo byc ponad 200 - no to niezle pojechali Autor: ~shp [83.243.109.*]
    brak słów...

• Re: 50 mln a mialo byc ponad 200 - no to niezle pojechali Autor: ~pawlos [109.197.43.*]
    Gdzie Ty widzisz rewizję wyników? Bo ja widzę takie same wyniki sprzed audytu i po
  • Re: 50 mln a mialo byc ponad 200 - no to niezle pojechali Autor: ~shp [83.243.109.*]
    bo tak jest jak mówisz, ale kolega napewno kupił za 42,35 i teraz obgryza paznokcie.

nie zazdroszcze!, bo jak Ty będziesz dopiero na 0pln, to ja bede mial na drugie auto!

buhaha

shp

sorki za sarkazm, ironie i złosliwość, ale denerwują mnie takie posty!!!
    a żeby dobić (to może zamilkną!) powiem:

jak co niektórzy mają w gaciach jak leci -5%, -10%, -15%, to ja tylko sie uśmiecham bo mi to i tak lotto!

• Re: 50 mln a mialo byc ponad 200 - no to niezle pojechali Autor: ~111 [81.190.163.*]
    Dnia 2011-03-29 o godz. 20:23 ~shp napisał(a):
    > bo tak jest jak mówisz, ale kolega napewno kupił za 42,35 i
    > teraz obgryza paznokcie.

nie zazdroszcze!, bo jak Ty
    > będziesz dopiero na 0pln, to ja bede mial na drugie auto!
    > buhaha

shp

sorki za sarkazm, ironie i złosliwość, ale
    > denerwują mnie takie posty!!!
    a żeby dobić (to może
    > zamilkną!) powiem:

jak co niektórzy mają w gaciach jak
    > leci -5%, -10%, -15%, to ja tylko sie uśmiecham bo mi to i
    > tak lotto!

pewnie będziesz szczęśliwy jak licznik wskaże Ci -99
  • Re: 50 mln a mialo byc ponad 200 - no to niezle pojechali Autor: ~111 [81.190.163.*]
    6 technicznych perełek
    Maciej Zbiejcik
    Puls Biznesu, pb.pl,29.03.2011 06:28
    Czytaj komentarze (0)
    Znani krajowi specjaliści od analizy technicznej wytypowali po spółce, której kurs dobrze rokują na wiosnę.
    Można śmiać się z analizy technicznej i zarzucać jej, że to samospełniająca się prognoza. Problem w tym, że wyniki inwestycyjne jej zwolenników często przewyższają zyski fanów analizy fundamentalnej (świadczą o tym chociażby sezonowe portfele tworzone na łamach „PB” przez analityków fundamentalnych i technicznych).
    Podobnie jak kwartał temu poprosiliśmy specjalistów od analizy technicznej z sześciu krajowych biur maklerskich o wytypowanie po jednej spółce, której giełdowy kurs daje nadzieję na wzrosty. Chodzi o trzy najbliższe miesiące.

Jednym z ekspertów jest Tomasz Jerzyk z Domu Maklerskiego DM BZWBK. Jego typ to deweloper „po przejściach” – Orco. Powód?
    „Kurs spółki jest w trendzie wzrostowym w rejonie maksimów. Spółka buduje bazę do dalszych wzrostów. Celem minimum dla kursu winien być poziom 43,25 zł, ale liczę na więcej. Nie zdziwię się, jeśli papier otrze się o poziom 54 zł. Wykres waloru wygląda niebywale ofensywnie. Wsparcia znajdują się na poziomach: 34,44 zł i 32,52 zł.
[x]
ORCOGROUP 5,71% 4,44 2025-09-19 16:15:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.