myślę że raport za 1 kwartał da sygnał do niezłego odpalenia bo firma jest obiecująca i nic nie wskazuje na to żeby coś się w niej działo niedobrego, tylko dali trochę ciała z tą emisją że inwestorów w balona zrobili ale jak to mówią w biznesie nie ma sentymentów i czas zapomnieć o tym co było bo widocznie nareszcie wysypali się z tych 10-groszówek i zaczyna się czysta gra, ja sam ubrałem się przy 1,4 także wkurzyłem się niesamowicie ale teraz zdecydowałem się dobrać przy 60 groszach, liczę na to że rynek wyrówna to i owo ...
zgadzam sie z przedmowcami obserwowalem baltic od chwili gdy ubil dno i kilka dni temu zapakowalem po 61 wierze ze biznes ktory jest udzialem spolki jest na tyle ciekawy i rozwojowy ze moje akcje beda warte duzo wiecej
co potrafi popyt w ciągu paru sekund kurs osiągnął 0,66. Na razie nie ma tutaj ulicy ani drobnych inwestorów, którzy będą ciągnęli kurs z animatorem. Wykres dzienny wygląda wyśmienicie, większy popyt powinien się ujawnić po przejściu 0,85 - to może być jedna dobra sesja.
czytali wszyscy raport? Wygląda bardzo obiecującą! Zdecydowanie zwiększone przychody, do tego ciągle podpisywane nowe długo terminowe umowy! Wszystko wygląda świetnie, tylko kurs jakby nie bardzo... Raport kwartalny z pewnością pozytywnie zaskoczy nas wszystkich
Dnia 2011-03-30 o godz. 14:55 ~dr W. Werner napisał(a):
> zalecam wykorzystywanie dołków intra na akumulację akcji
> Balticon SA
Powiedz mi dlaczego jakiś ciul sprzedaje z ukrytego po ,60?.
mowilem wam ze to syf, a chamski zagrywki juz ciagna sie od duzszego czasu, zaluje, ze ta kase ktora tu kisze nie przenioslem w calosci na Bioerg, ale chyba jutro to zrobie nie ma co sie z koniem kopac i tyle.. kazdy zrobi jak uwaza. pozdro
Panowi wykazalem wam ze tra wymiana akcjonariatu, moze akcje sa odbierane od tych mlodych ludzi? kiedy sie to skonczy ten kto je odebral bedzie chcial aby jego pakiety mialy troche inna wycene, moze jest to fundusz, moze inwestor zagraniczny, balticon idealnie nadaje sie do tego typu inwestycji
odbieranie z ukrytego ma swoj sens nie prowokuje sie na tym etapie do wzrostow ktore nie bylyby kontrolowane, proste.