Wirtuoz jesteś, jednak nie wierzę ci za grosz. Dlaczego ? Podajesz fakty, jak znasz już historię notowań i układasz sobie scenariusz w zależności od niego.
Dlaczego nie napisałeś o kupnie zaraz po zakupie ? Aha, nie wiedziałeś po ile będzie za chwilę kurs, więc nie chcialeś się chwalić, jaką to dobrą inwestycję zrobiłeś !!
Koleś takie dyrdymały możesz sobie dzieciom w przedszkolu przedstawiać i one ci uwierzą.
Szukasz głupich i pazernych na twój gorący kartofel to wymyśl coś mądrzejszego !!!
i tu 1szy raz zgadzam się z kadafim pisz świeżo po zakupie i po sprzedaży ocenimy jaki z Ciebie jnwestor, ale sie nie chwal, bo wychodzi z Ciebie dzieciuch
też dzś pobrałem p 48 i potzymam to ścierwo bo widze , że jak w zegarku domkneli luke i wychodzą górą tak więc może być grubo na marginesie dodam iż widać gołym okiem jak sterują kursem , a to znak , że poszło przez te ostatnie dni sporo do kiejzy spółdzielni obrót był niesamowity więc leszczyki tego nie brały .Podwindują i rozdadzą ubranka powyżej dobrej zetki .pozd
Silny popyt na polreście pojawiał się ostatnio przed zamknięciem sesji. Podgrzać atmosferę, aby na drugi dzień zrobić dystrybucję. Tak było 9-03 i 24-03. Jestem ciekawy czy dziś tak będzie.
myślisz , że z odstatnim razem była dystrybucja papierka mam odmienne zdanie , a to datego , że jak ktoś gra technicznie to luke trza było domknąć jak to dziś nastąpio intra nawet niżej i bardzo dobrze bo bez tego dasze wybicie byłoby obarczone zejściem , a tak książkowo domknięto i teraz mogą zrobić co zechcą , a papurku mają popakowane sporo
Wykres wygląda pro wzrostowo, ale to jest bankrut i nie można ulegać emocjom, tu może być momentalnie -50%, ale może być i +50%. Ja tu mam kupione papierka za 1% kapitału, więc nawet jak zamkną jutro ten teatrzyk to przeżyję, szczególnie, że na poprzednim ruchu sporo zarobiłem
tak szybko nie zamkną tym bardziej po ostatnim odwoaniu ....na zdrowy rozum po co byłoby te odwoanie skoro spóka to totana kicha , a po co ścierwo miaby ciągnąć za sobą ? swrz pad bez , żadnych odwoań , ale za to mia majątek do upłynnienia i nikt jego nie chciał bo by musiał sporą sumke wyłożyć to samo w przypadku tory byo , a tu golas i tak się broni przed upadłością , daczego? mi się wydaje , że mają już dogadane co do przejęcia tego padła i zrobią to w najbiższym czasie ...Karkosik prawie zetki nie wydał za Kwiatkowskiego obecnie midasa zrobił emisję wywindował kurs na 40 zya i pogonił papier tu może być podobnie w zasadzie jakby nie patrzeć coś tu się kroi , ae napewno nie padaka obroty też spore i jakby wcisnei to małym to by się tu zabijai by opchnąć na niewiekiej chociaż podbitce a tu chętnych nie ma ,no może kilku niecierpiwych co kika groszy chcą przytulić , a pakiety poszy spore w te dni więc ktoś pozbierał papier raczej kilku i siedzą podprogowo pozd
masońska mafia probuje wystraszyc leszczy. chcą zebrac jaknajwięcej akcji. troche w rekach leszczy wiec stosują metodę strachu. akcji bardzo mało zostało w obiegu. wiekszosc zebrana. czy mafii sie podoa czy nie to i tak inwestor sie znajdzie. kto wie czy juz go nie ma. Z takiej okazji tylko glupiec nie skorzysta. przez wydmuszke ma okazje zarobic fortune.