• Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~Kacper2009 [78.8.232.*]
    W tamtym tygodniu kartofel dał mi sporo zarobić. Dziś ciutkę znów nabyłem dla zabawy po 0,47. Zobaczymy czy coś się urodzi.
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~kadafi [46.134.217.*]
    Wirtuoz jesteś, jednak nie wierzę ci za grosz. Dlaczego ? Podajesz fakty, jak znasz już historię notowań i układasz sobie scenariusz w zależności od niego.
    Dlaczego nie napisałeś o kupnie zaraz po zakupie ? Aha, nie wiedziałeś po ile będzie za chwilę kurs, więc nie chcialeś się chwalić, jaką to dobrą inwestycję zrobiłeś !!
    Koleś takie dyrdymały możesz sobie dzieciom w przedszkolu przedstawiać i one ci uwierzą.
    Szukasz głupich i pazernych na twój gorący kartofel to wymyśl coś mądrzejszego !!!
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~Kacper2009 [78.8.232.*]
    Dziś podałem po fakcie, w tamtym tygodniu nie. Możesz sobie sprawdzić. Napisałem też kiedy sprzedałem.
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~asd [78.8.79.*]
    i tu 1szy raz zgadzam się z kadafim pisz świeżo po zakupie i po sprzedaży ocenimy jaki z Ciebie jnwestor, ale sie nie chwal, bo wychodzi z Ciebie dzieciuch
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~gracz [79.184.137.*]
    też dzś pobrałem p 48 i potzymam to ścierwo bo widze , że jak w zegarku domkneli luke i wychodzą górą tak więc może być grubo na marginesie dodam iż widać gołym okiem jak sterują kursem , a to znak , że poszło przez te ostatnie dni sporo do kiejzy spółdzielni obrót był niesamowity więc leszczyki tego nie brały .Podwindują i rozdadzą ubranka powyżej dobrej zetki .pozd
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~Carlos [178.180.138.*]
    Amatorzy GPW to nie jest ŚCIERWO.!!!!!!!!!!!!!!!

Pogadamy za kilka dni......
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~kaddafi [46.134.217.*]
    A kto cię znajdzie ?
    Silny popyt na polreście pojawiał się ostatnio przed zamknięciem sesji. Podgrzać atmosferę, aby na drugi dzień zrobić dystrybucję. Tak było 9-03 i 24-03. Jestem ciekawy czy dziś tak będzie.
    myślisz , że z odstatnim razem była dystrybucja papierka mam odmienne zdanie , a to datego , że jak ktoś gra technicznie to luke trza było domknąć jak to dziś nastąpio intra nawet niżej i bardzo dobrze bo bez tego dasze wybicie byłoby obarczone zejściem , a tak książkowo domknięto i teraz mogą zrobić co zechcą , a papurku mają popakowane sporo
    Wykres wygląda pro wzrostowo, ale to jest bankrut i nie można ulegać emocjom, tu może być momentalnie -50%, ale może być i +50%. Ja tu mam kupione papierka za 1% kapitału, więc nawet jak zamkną jutro ten teatrzyk to przeżyję, szczególnie, że na poprzednim ruchu sporo zarobiłem
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~markus [83.22.121.*]
    głupi jesteś bez obrazy głupiego zamkną to prędzej ciebie błazen
    a po polsku?
    tak szybko nie zamkną tym bardziej po ostatnim odwoaniu ....na zdrowy rozum po co byłoby te odwoanie skoro spóka to totana kicha , a po co ścierwo miaby ciągnąć za sobą ? swrz pad bez , żadnych odwoań , ale za to mia majątek do upłynnienia i nikt jego nie chciał bo by musiał sporą sumke wyłożyć to samo w przypadku tory byo , a tu golas i tak się broni przed upadłością , daczego? mi się wydaje , że mają już dogadane co do przejęcia tego padła i zrobią to w najbiższym czasie ...Karkosik prawie zetki nie wydał za Kwiatkowskiego obecnie midasa zrobił emisję wywindował kurs na 40 zya i pogonił papier tu może być podobnie w zasadzie jakby nie patrzeć coś tu się kroi , ae napewno nie padaka obroty też spore i jakby wcisnei to małym to by się tu zabijai by opchnąć na niewiekiej chociaż podbitce a tu chętnych nie ma ,no może kilku niecierpiwych co kika groszy chcą przytulić , a pakiety poszy spore w te dni więc ktoś pozbierał papier raczej kilku i siedzą podprogowo pozd
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~normal [212.69.73.*]
    masońska mafia probuje wystraszyc leszczy. chcą zebrac jaknajwięcej akcji. troche w rekach leszczy wiec stosują metodę strachu. akcji bardzo mało zostało w obiegu. wiekszosc zebrana. czy mafii sie podoa czy nie to i tak inwestor sie znajdzie. kto wie czy juz go nie ma. Z takiej okazji tylko glupiec nie skorzysta. przez wydmuszke ma okazje zarobic fortune.
  • Re: Gramy dziś w gorącego kartofla Autor: ~zarząd [46.112.112.*]
    trafne spostrzeżenie z tymi masonami
    pozdrawiam
[x]
POLREST 487,50% 0,47 2016-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.