Musi wyjśc część zarobionych, którzy brali po ca. 0,70gr, później wyjdą Ci, którzy trzymają od 2,50 złotego i chcą zniecierpliwieni wyjść z jak najmniejszą stratą - a, co będzie później - zobaczymy.
Myślę, że w prawdziwym wolnym obrocie jest bardzo mało akcji.
90% akcji posiada właściciel - FF to tylko 10%. Główny akcjonariusz nie sprzedał ani jednej akcji - a mógł sprzedać.
Jeżeli sytuacja się odwróci ( jak np. Petrolinvest) to faktycznie zacząłbym się obawiać bankructwa.
Gdzie ubiera, jak nie ma żadnego obrotu?
Jeżeli już, to niedługo raczej Cię rozbiorę (jeżeli oczywiście masz akcje, w co po 15 latach moich doświadczeń na GPW bardzo wątpię)
zobaczcie miśki akcjonariat helio i atlanty zarobiłem na nich 60000 tys i objechałem świat dlatego kupiłem agrome imam zamiar za nią jechać na wyspy salomona, cooka thaiti i bora bora trzeba mieć czas i nie mieć sraczki i mieć z czego żyć i lużne z 200000 do tego z 5 mieszkań stały dochód i życie staje sie piękne
Redaktor zrobił się bardzo aktywny jak urosło o 100% od dołka. Wiosna idzie wielkimi susami , a on się zachowuje jak ubrany po same pachy (:-))))))))))))