• Trend spadkowy Autor: ~Romno74 [83.21.250.*]
    Na wykresie ewidentnie odczytać można trend spadkowy. Czy sie to komuś podoba czy nie to jak dla mnie już niedługo zobaczymy cenę poniżej 5.00 złotych. Przykro mi to pisać, bo wiązałem z tą spółka duże nadzieje :( jednak w dobrym momencie się wycofałem i czekam na odbicie od dna (chodz mi o odbicie na wykresie a nie o kondycję spółki).
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~White [94.72.123.*]
    Jak dla mnie, sprzedawanie poniżej 5 zł byłoby nierozsądne. Ale przy takiej płynności mając niewiele PLN mozna z kursem zrobić wszystko. Jeżeli ktoś się zdecyduje sprzedawać po 5 zł to będę dokupywał. Mam już dużo, ale mocno wierzę w spólkę. Zaplanowałem inwestycję w dłuższym horyzoncie czasowym.
  • Re: Trend spadkowy Autor: ~Romano74 [79.184.127.*]
    Ja tylko chcialem zapytać o samopoczucie ;)
    Tego, że cena akcji zejdzie poniżej 5,00 bylem pewien, jednak na chwilę obecną "wróżę" zejście kursu nawet poniżej 3,50 (czy się to komuś podoba czy nie). Na odbicie i inwestycję w dłuższym terminie uważam, że możemy poczekać dłuuugo.

To tylko moja subiektywna opinia i kochani nie musicie się ze mna zgadzać, a tym bardziej podejmować decyzji inwestycyjnych (nie jestem wykształconym w tym kierunku magistrem :) )
[x]
BLACKPOIN 0,00% 0,34 2026-05-29 09:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.