Jak interpretować to co było na fixie -20% ??
Postraszymy akcjonariuszy żeby wyskoczyli z papiera czy postraszymy akcjonariuszy żeby pomysleli że to straszak i zaragowali odwrotnie i będziemy ich karmić i jazda w dół ? Proszę o opinie
Jak zaczną produkować i będą chętni na kupno tego co produkuja. Nie mozna wykluczyc dodruku akcji bo oni beda mieli b duzo wydatkow ( czy trafnych - o tym przekonamuy sie za rok-dwa) wic mozemy jeszcze szorowac niezle po glebie...
Przejscie na główny niewiele zmienia a mzoe sie okazac gwozdziem... poniewaz teraz spółka bedzie musiala byc bardzie transparentna!!!
Obstawiam podbitkę w poniedziałek (wejdzie trochę leszczy zanęconych przejściem) - powiedzmy na 56-57.
We wtorek otwarcie 55 i lutowanie w dół, dzień zakończony na obronie 50 gr. Potem już tylko w dół, bo główny to już ostatni fakt jaki pozostał do sprzedaży, a nowych plotek brak.
ja obstawiam open na głównym na 2 zł potem 20 krotne widły i puszczą dopiero przy cenie 40 zł na koniec roku 70-90 zetek, przestańcie pierdolić "MISZCZOWIE", banda gamoni:)
Kadził AS wanadowi , a wanad Asowi. Chciałbym widzieć wasze miny wielcy wieszczowie, gdy prognozy wasze skoryguje rzeczywistość. Ale wtedy nie będziecie się już chwalić proroctwami znad szklanej kuli. Zamilkniecie . Bardzo wam zależy na EUI, to dobrze, w najbliższym czasie wszyscy przekonają się , że nie tylko wam...
Technika nie pozostawia złudzeń - RGR się realizuje, dziś koszmarna świeczka na bardzo dużym wolumenie - w rynek poszło prawie 1.7 mln akcji. Grubi nie po to sprzedają, żeby teraz rosło.
Na mojego niucha spadnie do około 23 gr ,taka jest godziwa wartość spółki To jest kara za pychę,spółki ktorą wybrała się na główny, a jest gówno warta.
.
Dnia 2011-04-04 o godz. 17:57 ~nis napisał(a):
> Na mojego niucha spadnie do około 23 gr ,taka jest godziwa
> wartość spółki To jest kara za pychę,spółki ktorą wybrała
> się na główny, a jest gówno warta.
.
CO za przenikliwość ,jaka głębia spojrzenia na zagadnienie ,jaka trafna opnia o spółce poparta dogłębną analizą po prostu nic dodać nic ująć .Trzymajcie się Wielmożnego Pana Nisa znim nie zginiecie on prawdę wam powie zwłaszcza gdy jest na głodzie czyli na czczo.