nic nie mam przeciw temu aby sie zdziwic. Wszystmim zycze jak najlepiej i trzymam kciuki abyscie zarobili. nie jestem zgorzkmialcem jak niejaki asd czy jak mu tam. tym co juz zarobili gratuluje udanej inwestycji. reszcie zycze powodzenia rowniez, a to co pisalem wczesniej to tylko moje skromne zdanie, bo po arkuszu zlecen nie wyglada to najlepiej. pozdrawiam.
może właśnie chodzi o to by wyglądało to kiepsko , tyle przemielone na takim poziomie i po takim wzroście nie jest żle , ale jak narazie wstrzymam się z kupnem tego zobacze co będzie dalej jak narazie to właściwie wygląda na zbieranie , ale mogę się mylić
całkowita ilość papiera to 6.250 tyś minus dwie bańki u udziałowców zostaje 4.250tyś jak tak dale będzie to wczoraj i dziś przemieli się cały wolny ff , a to daje do myślenia bo mali tego nie mielą to widać
kolego Polo olimpiada to wlasnie trwa tak gwoli scislosci. bo trzymajac sie terminologii sportowej to olimpiada jest rozgrzewka i przygotowaniem do igrzysk. tak wiec moga byc igrzysma olimpijskie ale jaki bedzie wynik....