• Nie wiem co myśleć Autor: ~Roki [83.7.173.*]
    Społka niby dobra, niby dobry akcjonariat a kurs dołowany, pytam się czy macie pomysł jak długo to jeszcze potrwa, bo zaczynam się wkurwiać.......!!
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~Jura [83.4.137.*]
    ciężko powiedzieć
    to może potrwać jeszcze czas jakiś ale równie dobrze jutro lub w przyszłym tygodniu ktoś może wciągnąć całe 15, 16 i 17 gr. jednym zleceniem, odetnie lesczynę od tlenu i pójdzie za ciosem
    moim zdaniem marazm potrwa do wyników za IQ
    jak macie dość to oddajcie po 13 gr. !!! :-)
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~Roki [83.7.173.*]
    Moim zdaniem kroi się tutaj zwyczajny trend spadkowy i jeżeli nie wpompuje tu ktoś większej kasy to może być nieciekawie.....
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~Roki [83.7.173.*]
    ...i chyba większość tutaj nie wierzy sama w to co pisze.:)
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~123 [83.20.121.*]
    Dnia 2011-03-24 o godz. 20:23 ~Roki napisał(a):
    > ...i chyba większość tutaj nie wierzy sama w to co pisze.:)

posiadam akceję ,ale kolega ma chyba rację
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~Jura [83.4.137.*]
    to jest właśnie psychologia
    brali po 20 gr. setkami tysięcy sztuk i każdy był zadowolony, wszyscy się zastanawiali kiedy będzie 40 gr.
    teraz chodzi po 14 gr., obrót śladowy i ogólne zniechęcenie, każdy widzi dalsze spadki
    radzę pozbyć się emocji i spojrzeć trzeźwo, spóła pozyskała 2 mln zł emisji, wyceniana jest obecnie na 6,6 mln zł, przynosi zyski, przejmuje podmioty
    tylko ludzie bez rozumu sprzedają po 14 gr., no chyba że łapią inne spółki i z deszczu pod rynnę, to taktyka bez przyszłości
    za chwilę wrócimy na 18 gr i tym razem będzie problem z wejściem bo kupa akcji poparkowana, ci co brali w ipo a jeszcze nie sprzedali zainteresowani są innymi poziomami i pokaźnym zyskiem........ reszta akcji na lock up-ie

no i ważne też, że pozbyliśmy się gawędziarza "pi"
    ta osoba przynosiła wstyd reszcie akcjonariuszy
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~Roki [83.7.139.*]
    Obyś miał racje. Denerwuje mnie, że spółka powinna przy obecnej kondycji finansowej stać o wiele wyżej, a na new connect nikogo to nie obchodzi ważne żeby tylko chętni na kupno byli i tyle...Konkurs popularności w tym wypadku mamy za sobą chyba, że uda się nam dźwignąć JDB do góry...Kto jest ze mną ?;) Ja ze swojej strony dokładam rezerwy 5k bo realnie mówiąc jak to nie pójdzie do góry to będę ze sporą stratą...
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~gnida [217.173.190.*]
    Bez urazy, ale te pięć kilo to se możesz wiesz gdzie wsadzić.
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~Roki [83.7.139.*]
    Zawsze coś, nie jestem grubą rybą ale jak masz więcej hajsu to dołóż, może coś uda się razem zdziałać...
  • Re: Nie wiem co myśleć Autor: ~gnida [217.173.190.*]
    Nie o to chodzi, jak masz akcje kupione ,to na razie czekaj, na razie kurs opada pod własnym ciężarem, to jak kopanie sięz koniem.
[x]
FINTECH 0,00% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.