• List do Eurofaktora Autor: ~wj [109.243.218.*]
    Jaro mnie zainspirował, więc zadałem sobie trochę trudu i wysmażyłem parę słów.
    Nie opisywałem wszystkich nieprawidłowości, gdyż ta opisana pachnie mi prokuratorem.

Poniżej treść Listu jaki wysłałem do Eurofaktora. Zobaczymy czy mnie zleją ....

Witam serdecznie.

Jestem akcjonariuszem Eurofaktor S.A.

Nurtuje mnie wiele pytań

1) Dlaczego od ponad półtora roku nie odpowiadają państwo na pytania zadawane przez inwestorów w akcji Pulsu Biznesu "Inwestor"?

2) Jak wytłumaczą państwo fakt, że pożyczka dla podmiotu dominującego , prawie w 100% objęta jest odpisem aktualizującym (raport półroczny 2010: wartość brutto 5377, odpis 5355, wartość netto 22). Czy oznacza to, że podmiot dominujący bez skrupułów drenuje Eurofaktora, czy może jest w tak fatalnej sytuacji finansowej.
    Jeśli podmiot dominujący jest taki biedny niech odda Eurofaktorowi część akcji emitenta w celu rozliczenia pożyczki
    Dlaczego w kolejnych raportach kwartalnych nie ma informacji o stanie odpisów z tytułu udzielonych pożyczek wobec obecnego/byłego podmiotu dominującego (Forum XIII Alfa sp .z o.o.) . Sekcja w raporcie "Aktywa finansowe nieregularne na dzień 30 czerwca 2010 roku (niebadane)"

Bardzo proszę o udzielenie rzetelnej informacji. W przypadku braku reakcji będę zmuszony poskarżyć się Komisji Nadzoru Finansowego.
  • Re: List do Eurofaktora Autor: ~jaro [89.73.129.*]
    https://www.knf.gov.pl/jsf/formularze/skarga_na_spolke_publiczna.jsf
[x]
GREMINWES 4,08% 2,04 2016-05-05 17:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.