Możliwe.Sam mam tego sporo.A po tym kursie to z półstówki w plecy.Trzymam już z pół roku,i co tydzień łudze się nadzieją ,a tu w plecu i w plecy końca nie widać.
Jak by miaa być emisja to by ja uchwalili na ostatnim NWZ tutaj z pewnością będą nowe emisje ale nie przy tym kursie spójrzcie na ATS tam emisje były duże1:3, 1:3 i 2:9 ostatnia z jednej akcji kupionej rok temu np po 2,5 zł teraz można mieć 72 akcje warte 4 -5 gr. Drukarz nie zadowoli się jedną małą emisja on musi nadrukować miliard tak jak na ATS - 925 mln. A przy takim kursie to jest niemożliwe cena nominalna 10 gr.
Tutaj ktoś ewidentnie gra na spadek. Pare większych zleceń ustawiono na 28,29 i 30 gr. Nie będzie chętnych do kupna na 27 gr to ustawią kolejne pakieciki. Pozostaje mieć nadzieję że w końcu ktoś zbierze (już ponad 1 mln akcji jest w arkuszu zleceń między 28 a 30 gr).
Hanys,oczywiście jeśli mozesz to wytłumacz o co chodzi z tym ciągłym spadkiem foneco.Mam chęć dać się wyleszczyc i nie zaglądać na to juz nigdy.Na polrest dawno już bym odbił.strate.Z gory dziękuje za wytłumaczenie.
Wiesz ze akcjami tej spolki kreci pan P. a jesli popatrzysz na historie innych jego ulubiencow to sie szybko domyslisz co stanie sie w Twoimi pieniedzmi wlozonymi w ten zazlatujacy gnojem walor. sama spoleczka moze by i OK i jawic sie swietna ale nie licz, ze mialo to bedzie odzwierciedlenie w kursie akcji. a jeszcze skup... skupowalbym po tej cenie czy np. 90% taniej?? maja czas, poczekaja az pierdyknie... ja wiem... na 3 grosze?? moze max. 6 ?? To jest szambo... topienie pieniedzy... szkoda gadac, czemu rozsadni ludzie jakimi sie wydaja inwestorzy pakuja sie w takie gowna... popatrzcie na historie pana P. Pozdro - szkoda mi Was, ze jeden zarabia a wszyscy reszta traca, traca a przeciez nie sa glupi.
Teraz to przesadziłeś. Mister P. obejmował akcje po 10gr to po 3 lub 6gr sam by tracił. Myślisz, że tak chciałby sie połączyć w bólu z kwiczącymi inwestorami. Wygląda na to, że przesilenie niebawem. Nastroje odpowiednie do zmiany kierunku kursu.
Oj poleci, poleci w dół FON i ATLANTIS teraz naprodukują akcji że ho ho. To samo będzie z FONECO jak przypuszczam. Na bank nie jest to spółka na szybki zarobek. Pieniądze z tego będą dopiero za jakiś czas.
Trzeba wyciągnąć wnioski z tej lekcji od Patrowicza. Normalnie to bym uśrednił po 25 gr. Wskaźniki spółka ma dobre (wartość księgowa > wartość rynkowa). Tylko co z tego skoro Patrowicz i jego słupy uwalają kurs. Wystarczy spojrzeć na FON i ATSENERGY jak ludzie zostali ubrani... szkoda gadać.
raczej dlatego, że jak to patrowicz wspomniał w jednym ze swoich sławetnych wywiadów zbierane są IP osób mających negatywne zdanie o jego śmieciowych spółkach