• emisje w drodze? Autor: ~spokojny [83.8.144.*]
    Nie bedzie odpału tylko kolejne emisje takie można odnieść wrażenie - co myślicie? Teraz jak zrobi to każdy umoczony dokupi bo jest jego więźniem...
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~leszcz [79.185.85.*]
    Możliwe.Sam mam tego sporo.A po tym kursie to z półstówki w plecy.Trzymam już z pół roku,i co tydzień łudze się nadzieją ,a tu w plecu i w plecy końca nie widać.
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~hanys [89.72.151.*]
    Jak by miaa być emisja to by ja uchwalili na ostatnim NWZ tutaj z pewnością będą nowe emisje ale nie przy tym kursie spójrzcie na ATS tam emisje były duże1:3, 1:3 i 2:9 ostatnia z jednej akcji kupionej rok temu np po 2,5 zł teraz można mieć 72 akcje warte 4 -5 gr. Drukarz nie zadowoli się jedną małą emisja on musi nadrukować miliard tak jak na ATS - 925 mln. A przy takim kursie to jest niemożliwe cena nominalna 10 gr.
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~Tom [95.50.80.*]
    Tutaj ktoś ewidentnie gra na spadek. Pare większych zleceń ustawiono na 28,29 i 30 gr. Nie będzie chętnych do kupna na 27 gr to ustawią kolejne pakieciki. Pozostaje mieć nadzieję że w końcu ktoś zbierze (już ponad 1 mln akcji jest w arkuszu zleceń między 28 a 30 gr).
  • Re: do Hanysa Autor: ~rupi [79.185.75.*]
    Hanys,oczywiście jeśli mozesz to wytłumacz o co chodzi z tym ciągłym spadkiem foneco.Mam chęć dać się wyleszczyc i nie zaglądać na to juz nigdy.Na polrest dawno już bym odbił.strate.Z gory dziękuje za wytłumaczenie.
  • Re: do Hanysa Autor: ~AXEL F [217.153.90.*]
    Wiesz ze akcjami tej spolki kreci pan P. a jesli popatrzysz na historie innych jego ulubiencow to sie szybko domyslisz co stanie sie w Twoimi pieniedzmi wlozonymi w ten zazlatujacy gnojem walor. sama spoleczka moze by i OK i jawic sie swietna ale nie licz, ze mialo to bedzie odzwierciedlenie w kursie akcji. a jeszcze skup... skupowalbym po tej cenie czy np. 90% taniej?? maja czas, poczekaja az pierdyknie... ja wiem... na 3 grosze?? moze max. 6 ?? To jest szambo... topienie pieniedzy... szkoda gadac, czemu rozsadni ludzie jakimi sie wydaja inwestorzy pakuja sie w takie gowna... popatrzcie na historie pana P. Pozdro - szkoda mi Was, ze jeden zarabia a wszyscy reszta traca, traca a przeciez nie sa glupi.
  • Re: do Hanysa Autor: ~bb [88.156.64.*]
    Teraz to przesadziłeś. Mister P. obejmował akcje po 10gr to po 3 lub 6gr sam by tracił. Myślisz, że tak chciałby sie połączyć w bólu z kwiczącymi inwestorami. Wygląda na to, że przesilenie niebawem. Nastroje odpowiednie do zmiany kierunku kursu.
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~gbh [188.33.139.*]
    0.25:( zlodziej z tego Patro i tyle...
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~realny [46.112.197.*]
    niech sobie wsadzi w to tłuste dups.o, na tych poziomach i tak juz wiele nie zbierze
  • OGOLONY Autor: ~ogolony [79.185.207.*]

przyszedł PIT zgolił ze mnie Pan P ponad 9000 zł za 2 miechy ubiegłoroczne.
    UWAŻAĆ PANOWIE
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~Czucz77 [79.139.121.*]
    Ja temu cwaniakowi i złodziejowi nie dam już ani złotówki, choć bym miał stracić w tym syfie do zera.
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~dejmon [192.100.112.*]
    Oj poleci, poleci w dół FON i ATLANTIS teraz naprodukują akcji że ho ho. To samo będzie z FONECO jak przypuszczam. Na bank nie jest to spółka na szybki zarobek. Pieniądze z tego będą dopiero za jakiś czas.
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~Tom [188.147.129.*]
    Trzeba wyciągnąć wnioski z tej lekcji od Patrowicza. Normalnie to bym uśrednił po 25 gr. Wskaźniki spółka ma dobre (wartość księgowa > wartość rynkowa). Tylko co z tego skoro Patrowicz i jego słupy uwalają kurs. Wystarczy spojrzeć na FON i ATSENERGY jak ludzie zostali ubrani... szkoda gadać.
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~realny [109.243.177.*]
    nie piszcie źle o Panu P. bo mafia z adm z tegoforum to zaraz usunie, nie pierwszy raz to widzę - nie obrażać sponsora!
  • Re: emisje w drodze? Autor: zapend [178.36.13.*]
    raczej dlatego, że jak to patrowicz wspomniał w jednym ze swoich sławetnych wywiadów zbierane są IP osób mających negatywne zdanie o jego śmieciowych spółkach
  • Re: emisje w drodze? Autor: ~gbh [46.112.136.*]
    niech sie cieszy ze jeszcze chodzi po tym swiecie:) wiele osob ten sma..ta doprowadzila do ruiny
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.