ja ruszyłem ta 1szt po 2,35 to ja chcialem sprawdzić czy da się samemu sprzedać i kupić tą samą akcję no i wyszło że da się ,ale prowizje mi skasowało 3,0pln.
Lekki minusik nie zaszkodzi jak spadało już tyle,czekam na kase od brata z norwegi może
15000 pożyczy to poniżej 2,40pln/szt bym dobrał z chęcią.
Czekanie nic nie da tu działanie potrzebne i to konktetne ew zwała na KGHM i innych kolosach bo one wchłaniają każdą kasę jak ktoś słusznie zauważył.
Wiele spółek miało sporo lepsze wyniki niż procad np:PKS,Synthos inne.
Nie żadne chyba tylko na pewno nikt tego nie chce. To zdaje się drugi dzień z zerowym obrotem. Zejdźcie Panowie z ceny poniżej 2,2zł to znajdą się chętni.
A jednak ktoś zaczął to kupować. Przez ostatnie dni obroty wręcz szalone jak na ostatni okres notowań Procadu. Poszło by wreszcie, chociaż na 3,50 PLN to pogoniłbym dziada i zainwestował w spółki, którymi ludzie grają. Bo tu nic z dobrych wyników spółki nie ma. Kurs zapomniany przez wszystich stoi w miejscu lub spada. Żadnepozytywne informacje nie miały pozytywnego wpływu na kurs. Ani skup, ani wynik roczny. Ech.......
Hehe.... No w końcu urośnie. Wyniki są dobre, kasa jest to rosnąć będzie. Dla mnie to fajna sprawa, bo da się podbierać poniżej 2.4 (była taka sesja)...
A liczyłem, że wpadnie mi po 2.33, ale przez dwa dni nikt nie sprzedał papierka ehh.
Trudno. Kupować trzeba jak najtaniej. Ja powoli transferuje swój portfel. Na kopexie czas realizować zyski i pakować kasę tam gdzie jest tanio.
Jak na spółkę tej branży jeszcze jest. Jak wiecie, jestem grafikiem "amatorem", tak robię 4fun, wykonuję zlecenia dla zabawy, tak dla wyzwań....
... PRD ma najniższe ceny, najlepszą ofertę. Kwestia tego czy firmy będą kupować... A powinny, bo SOFT 2012 jest miodzio i sam kupię Majkę.
Bo teraz to tego nie opłaca się sprzedawać poniżej 4zł... No w okolicach 4zł pewnie zaczną realizować zyski... Ale trzeba poczekać trochę. Na razie musimy przekroczyć parę oporów, ustawić jakieś wsparcie wysoko. To potrwa.... Ale moim zdaniem taki jest realny zasięg wzrostów.
Niestety nie jest łatwo wyprowadzić spółke na wyższe poziomy cenowe. Kurs sponiewierany. Wielu kusi realizacja zysku z zakupów po 2,2x i 2,3x. Przy tak małych obrotach stanowi to barierę do wzrostów. Ale im bliżej dywidenty tym powinno być lepiej. Info z walnego poprawi deczko sytuację, a potem pofrunie. Mam nadzieję, ze do 4 PLN. bo przy tych poziomach chcę uwolnić trochę gotówki, na inne inwestycje. PRD mam niestety dość. Dał mi w skórę. Zamroził środki na wiele miesięcy. No cóż taki widac los lescza jakim się okazałem tym razem. Pozdrawiam tych co wierzą w spółkę i znają się na giełdzie. Zawsze miło poczytać. Szkoda, ze Czapcio zniknął. Pewnie mu wstyd, że nie doczekał. Moim zdaniem fatalna passa została już definitywnie przełamana. Teraz muszą wrócić obroty
Pamiętasz jak trąbiłem? Przy wzrośnie do 2,8 by sprzedawać?
Wtedy wzrost był nie poparty żadnymi danymi fundamentalnymi.... Dziś? Dziś mamy rewelacyjny wynik.
Przypomnę po kiepskim Q1-Q3 wypracowaliśmy zysk i to spory w stosunku do dobrego 2009 roku.
NIe jesteś leszczem.... Małe spółki to hazard. Kurs może tutaj upaść z niewiadomych przyczyn, a może też wzrosnąć. Potencjał wzrostowy jest tu ogromny, ale spadku też....
Dlatego leszczem był ten kto kupił Procad po 3,5-4zł za np. 50% swojego kapitału. To nie był zły kurs, bo spekulacja mogła przebić i do 7zł....
Jednak patrz dziś kurs jest po 2,5zł !!! Dlatego dziś trzeba być leszczem by sprzedawać.