• Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~PAweł [83.21.84.*]
    Kurde a wczoraj chciałem to pogonić!! Teraz nie ma opcji trzeba trzymać.
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~egon [82.160.24.*]
    skup na calego
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~pyra z Poznania [83.23.180.*]
    Ja sprzedałem wczoraj kupiłem ja pierdole po co ja to zlecenie wstawiałem ale chyba nikt tak nie liczył że bedzie taka luka .
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~mr [94.42.20.*]
    Sprzedałem i ja Witaj
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: jasam1 [83.3.185.*]
    sprzedałem po 2,84 i myślałem że dobrze zrobiłem, a tu ...
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~55v [95.49.10.*]

W nawiązaniu do raportu bieżącego nr 24/2010 Zarząd Spółki Calatrava Capital S.A. z siedzibą w Warszawie informuje, że w dniu 22 grudnia 2010 r. została zawarta umowa przyrzeczona sprzedaży Akcji Imagis S.A. pomiędzy Calatrava Capital S.A. i Nzolo Holdings Limited. Strony zgodnie postanowiły dokonać modyfikacji ustaleń zawartych w umowie przedwstępnej, co umożliwiło wcześniejsze zawarcie umowy przyrzeczonej. Calatrava Capital S.A. nabyła 3.755.800 akcji Spółki Imagis S.A. za łączną cenę 8.500.000 zł. Wartość nominalna 1 akcji wynosi 0,50 zł, łączna wartość nominalna nabytych akcji wynosi 1.877.900 zł. Nabyte akcje stanowią 48,03% udziału w kapitale i dają prawo do 48,03% głosów na Walnym Zgromadzeniu. Po transakcji CALALTRAVA Capital S.A. posiada łącznie 99,03% akcji Imagis S.A. dających prawo do 99,03% głosów na Walnym Zgromadzeniu. Nabycie akcji ma charakter długoterminowej lokaty kapitałowej Emitenta.

48 % Imagis kupiono przez Calatravę za 8,5 mln, a 51% za 13 mln Razem zaplacono 21,5 mln zł. Sprzedano 48 % inwestoru finansowemu (może to IDEA ) za 19,5 mln a pozostałe 51 % ze sółkami załeżnymi (Nawigator kupiono za 200 tys Kolgaird za 10,18 mln) wepchnąć nam za 70 mln???????

Czy oni potrzebująm akcji--------chyba nie------tylko kasy za akcji

Idea TFI ma 11,66 mln akcji spółki Calatrava stanowiących 7,05 proc. kapitału. Kupiła je 12 i 13 grudnia. Wartość rynkowa pakietu to prawie 5 mln zł. To pierwszy inwestor finansowy, który pojawił się w akcjonariacie funduszu.
    Jed­nym ze spo­so­bów mo­że być prze­nie­sie­nie wszyst­kich ak­ty­wów tech­no­lo­gicz­nych do po­znań­skiej fir­my w za­mian za no­we ak­cje. – Jest to je­den ze sce­na­riu­szy, któ­ry ana­li­zu­je­my – pod­su­mo­wu­je pre­zes Ca­la­tra­vy.
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~55v [95.49.10.*]
    Widzę że Narkiewicz spieszy się ,chce ożenić nam Imagis za cenę trzykrotnie wyższą,niż zapłacił sam !!!!!!!Dobry jest!!!!!
    A nasz prezio dostanie swoją działkę w postaci akcji uprzywilejowanych (które też wywali w rynek), a czy będą zyski potem w PCG czy nie -to już Narkiewicza nie będzie obchodzić
  • Re: Hahahaha ale ktośteraz kupił :D Autor: ~mn [83.10.236.*]
    PARÓWA zrobi raz dobry ruch [UCZYNEK], nie pozwalając na taki szwindel!
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.