• Ciekawe........... Autor: ~krzyniow [85.89.172.*]
    ile jeszcze instytucja której zależy na niskim kursie wywali po tak niskiej cenie, bo nie podejrzewam żeby ktoś indywidualny wywalał.
    Panowie i Panie proponuje mały spam na forach innych spółek nt. BIPROMETU (bez naganiania ale ja np. dowiedziałem się o tej spółce przypadkiem). Póki co notuję stratę ale potencjał widzę i tego się trzymam.
    Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji .
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~re [83.30.160.*]
    wywalaja niecirpliwi i tyle. Zadna instytucja. Ale teraz jesli jest juz 110 mil zlecen na 2011 przy 21% marzy brutto i 16% netto to wychodzi ok 17600000 zysku netto tj ok 2.7 pln na akcje. Plus normalne dochody z najmu to moze zachaczyc o 3 za akcje. Miejmy nadzieje ze wykonaja zalozenia. Trzeba pamietac ze maja 6700000 gotowki tj ok. 1 zl na akcje. Mam nadzieje ze sie bedzie dzialo
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~jarek [109.110.223.*]
    Potencjał na wzrosty jest spory, trzeba jeszcze trochę cierpliwości.
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    mam trochę tej spółki i na bieżąco śledzę notowania nie zgadzam się z tym że to sprzedają drobni po prostu słupy ustawiają sobie dowolnie kurs przerzucając z wora do wora liczą na to że drobni w końcu sypną
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~MM [94.158.233.*]
    Tu jeszcze długo nic nie wzrośnie. KGHM nie pozwoli.
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    a dlaczego KGHM ma nie pozwolić ? przecież ma pakiet kontrolny
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~kris b [83.21.196.*]
    ja tu zadnych strat nie widze-za 2009 byl maly minus.za 2010 jest prawie 2.3 mln zysku przy 18 mln obrotach-toz to super wynik.to sa wlasnie uslugi inzynierskie juz nie zwylka budowlana.cwk-8,24.przelom bedzie w tym roku-juz maja prawie 100 mln umowwiec zysk netto pewnie 5-10 mln-jak nie bedzie rosl to chociaz bedzie dywidenda.po zatym juz jest po kryzysie a na bipromecie na kursie nie ma poprawy-przeciez zlecial z 25 zl.nie wykonujcie glupich ruchow-teraz sie kupuje-nie pomylcie kierunkow/pozdro
  • Re: Ciekawe........... Autor: ~weeman [84.38.81.*]
    Martwi mnie, że przy zysku 2,2 mln zł, kapitalizacja wzrosła tylko o 1mln. Zdaje mi się że prezesy przejadają wyrobiony zysk.
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.