Wartość rynkowa spółki na 21.03.2011 r. - 29 mln PLN, ale strata za 2010 r- 35,4 mln + zobowiązania - 111,4 mln+wyprzedaż akcji przez kierownictwo po cenie o połowę niższej od rynkowej + spekulacyjny udziałowiec = bankructwo !!!.
Zarząd firmy nie widzi powodów, aby dramatyczną sytuację firmy wyjaśnić publicznie.
po co ta emisja........komu to potrzebne !!!!!!!!!!!!
strata 2 razy większa niż aktywa .........to bez sensu.........
lepiej zakopać te zwłoki ------ bo śmierdzi na GPW............
oszustem,,,,,,,,,,złodziejem,,,,,,,,,,,przewałką ,,,,,,,,,,,i trupem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przed ogłoszeniem plajty...........jeszcze jedna emisyjka......po 30 groszy
.....i ubranie naiwnych ..........po 60 groszy.........UWAGA NA OSZUSTÓW I ZŁODZIEI !!!!!!!!!!
Najlepszy tekst prezesa, w jednej z telewizji, "... nie mogę powiedzieć dlaczego sprzedajemy akcje... " ;-] a jeszcze na poczatku zeszlego roku mowil ze Jago planuje zyski
stan przestan sie kompromitowac te twoje wywody swiadcza o jednym ty nawet nie masz najmniejszego pojecia o czym piszesz!!!-)
reszcie oskubanych ciap( nie mylic z cipami-)) zycze udanego wieczoru
u midasa także juz grudniu było wiadomo że starta będzie spora !!!!!!!!!!!
i co mamy teraz ..................podobnie bedzie tu ........!!!!!!!!!!!! 30 groszy !!!!!!!!!!!!
po wynikach...........ODRADZAM OBECNIE ZAKUPY........!!!!!!!!!..........TO TRUP..........
to od dawna wiadomo
biedny się wycofał już w lipcu 2010r. bo nie udało się stworzyć ogólnopolskiej sieci
niestety nie powiększy udziału w rynku obecne ceny paliw tylko przyspieszą upadłosć
kasa za którą miała być budowana sieć się skończyła
nie ma już aktywów do sprzedaży
biedny opchnął elka i śpi na kasie - wycofał się ma w d to całe jago
wszelkie infa sąpodawane żeby pozostali mogli odzyskać chociaż trochę kaski
na jago większośc umoczyło i ja również
Dnia 2011-03-25 o godz. 07:02 ~radek napisał(a):
> to od dawna wiadomo
biedny się wycofał już w lipcu 2010r.
> bo nie udało się stworzyć ogólnopolskiej sieci
niestety
> nie powiększy udziału w rynku obecne ceny paliw tylko
> przyspieszą upadłosć
kasa za którą miała być budowana sieć
> się skończyła
nie ma już aktywów do sprzedaży
biedny
> opchnął elka i śpi na kasie - wycofał się ma w d to całe
> jago
wszelkie infa sąpodawane żeby pozostali mogli odzyskać
> chociaż trochę kaski
na jago większośc umoczyło i ja
> również
Paru mądralom z forum ugięły się teraz nogi.
Ale spokojnie. Przejdziecie 5 etapów: zaprzeczenie, gniew, transakcja, depresja i akceptacja.
Powodzenia w odrabianiu na innych spółkach.
Szczerze przyznaję, sama miałam nadzieję, że tu wrócę jak się wszystko wyklaruje. Ale niestety to się raczej nie odbędzie.