a Broad to ma zamiar zapodać nam raport miesięczny....i co oni nam napiszą.....ci co oddają papierek już za bardzo niedługo będą płakać....i wskakiwać w locie:-)
Chyba się mylisz. Raporty miesięczne nie należą do obowiązków spółek i zależą jedynie od ich dobrej woli. Jak widać zresztą raporty miesięczne zapewnia nam Fafik rozmawiając z Prezesem Jeleniewskim. :)
Pozdr.
-C/Z 12.7,
-C/Z po I kw 2011 spada w okolice 10(szacunki własne)
-kolejne kwartały coraz lepsze
-sezon na produkty BG właśnie się rozpoczyna
-wiadomości z Fesenko w drodze
-RusOil blisko przejęcia
Chociaż nie powiem, te zaniżanie kursu mnie denerwuje. Mam śr 5,11 i nie lubię tracić.
Z jednej strony wiem, że BG jest bardzo dobrą spółką i w przyszłości powinna dać sporo zarobić. Ale mam nadzieję, że ten zarobek nie będzie ze 2zł na 4,50zł. Bo wtedy się wkurzę, a do tego nie mam zbytnio z czego uśredniać. Liczę, jednak na to, że poniżej 4,30 nie spadniemy, ale jak będzie kolejny wystrzał - odbicie to 5 łykniemy na jednym wydechu.
Ale co zrobisz jak kurs zleci na 3zł. ? Nadal będziesz trzymał i jaką masz śr.
Ja tez byłem na 11BIT. z 4,30 na 9.xx. Więc mile to wspominam.
Mam nadzieję, że niedługo będzie wystrzał na 5 i wyżej. Wtedy będę spokojniejszy. Hihi.
Czekam poprostu na dobre informacje o nowych kontraktach.
ale 11 bit nigdy nie zaliczyło takiej zwały-a można szukać analogii raczej do cwpe i ipo ds-wszystkie spółki na nc które tak spadają nie mogą się podnieść do dzisiaj.tyle w temacie
Ty nie porównuj tych spółek, bo to bez sensu. CWPE poszło z 5 na 50zł. A teraz chodzi po ok 10zł. A BDG jako pda doszło tylko do 8zł. z 5zł. Więc tutaj spokojnie jest pole do wzrostu. Zwłaszcza, że z qwr na qwr zwiększają sprzedaż. A do tego przejęcia. Zobaczymy za rok, gdzie będzie BDG, a gdzie CWPE.