myslicie ze jutro nie będzie taniej??? niby przebija dzisiaj opór, wiekszy wolumen, ale ten papier chodzi swoimi ściezkami, papier posiadam i mam zamiar dobierac tylko jeszcze sie wacham czy już czy poczekać , na swiecie duzo sie dzieje....
wiara nie ma tu nic do rzeczy, papier powinien iśc w góre, ale jak pisałem sytuacja na świecie, jak konflikty w afryce sie rozszerza, pierdyknie elektrownia w japonii, i jescze co niewiem.... to żadna wiara, AT, wyniki , przejęcia i inne niusy nie pomogą, a naprawde, nie wiadomo co jutro sie stanie...
" jest zabawa- jest ryzyko " !
Można też wyjść z domu i wpaść pod samochód. Można ?
Lub inaczej - a jakim prawem, dlaczego, KGHM tak mocno się trzyma ? Aaaa ? Takiemu papierowi to można ? A Impexmetal to już beeeee ?
Przecież są wojny, kataklizmy ! A KGHM co na to ?
No to wpłać pieniądze na lokatę i będziesz miał spokój. Pod Japonię i Libię zjazd już był, kto spanikował i sprzedał jest w plecy a teraz zostanie zmuszony do odkupienia drożej, taka rola panikarzy.
he he,no to jutro widły panie ,panowie, kto do dzisiaj nie zatankował,ten jutro PKC będzie łapał...a uprzedzałem, namawiałem......nawet sprowokowałem tę dysputę...., a może teraz prowokuję ???