• jutro może taniej... Autor: ~lolo [77.255.33.*]
    myslicie ze jutro nie będzie taniej??? niby przebija dzisiaj opór, wiekszy wolumen, ale ten papier chodzi swoimi ściezkami, papier posiadam i mam zamiar dobierac tylko jeszcze sie wacham czy już czy poczekać , na swiecie duzo sie dzieje....
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~sierżant ( weteran ) [77.115.165.*]
    Hmmm ? Młody zdziwiony, młody wystraszony - czekaj dłużej.
    Powiem Ci coś - albo się w coś wierzy albo nie.

• Re: jutro może taniej... Autor: ~lolo [77.255.33.*]
    wiara nie ma tu nic do rzeczy, papier powinien iśc w góre, ale jak pisałem sytuacja na świecie, jak konflikty w afryce sie rozszerza, pierdyknie elektrownia w japonii, i jescze co niewiem.... to żadna wiara, AT, wyniki , przejęcia i inne niusy nie pomogą, a naprawde, nie wiadomo co jutro sie stanie...
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~zachowajmy umiar [77.115.165.*]
    " jest zabawa- jest ryzyko " !
    Można też wyjść z domu i wpaść pod samochód. Można ?
    Lub inaczej - a jakim prawem, dlaczego, KGHM tak mocno się trzyma ? Aaaa ? Takiemu papierowi to można ? A Impexmetal to już beeeee ?
    Przecież są wojny, kataklizmy ! A KGHM co na to ?
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~ja [83.29.186.*]
    Z takim podejściem to przejedz lepiej całą kasę, bo kasa na koncie też nie jest w 100% bezpieczna. Kto wie co się jutro stanie?
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~Galaxy [84.10.154.*]
    No to wpłać pieniądze na lokatę i będziesz miał spokój. Pod Japonię i Libię zjazd już był, kto spanikował i sprzedał jest w plecy a teraz zostanie zmuszony do odkupienia drożej, taka rola panikarzy.
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~kierunek obligacje [77.115.165.*]
    dokładnie tak .... plus geny - ten człowiek nie nadaje się na inwestora. Strach przysłonił mu oczy !
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~Piotrek [78.9.0.*]
    Może powinieneś trochę odpocząć od giełdy i założyć lokatę ? Głowa do góry świat należy do odważnych ( i rozważnych ) .....
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~lola [77.65.116.*]
    ,,AMEN'' CHYBA ŻE GOŚĆ SPANIKUJE PRZEZ MISIA Z BERLINA.
  • Re: jutro może taniej... Autor: ~lolo [77.255.33.*]
    he he,no to jutro widły panie ,panowie, kto do dzisiaj nie zatankował,ten jutro PKC będzie łapał...a uprzedzałem, namawiałem......nawet sprowokowałem tę dysputę...., a może teraz prowokuję ???
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.