• Geoinvwent NC Autor: ~Elvis [195.242.129.*]
    Co sądzicie o tej spółce. Czy ich działania są ukierunkowane na rozwój spółki? Ostatnio kontrakt konsorcium za ponad 1 mln zł. Czy to dużo w tej branży? Czy warto zainwestować w spółkę w tej cenie walora na okres 2 lat? Pozdrawiam
  • Re: Geoinvwent NC Autor: ~olo [194.242.0.*]
    spółka jak najbardziej polecenia. Rozwija się ma w akcjonariacie inwestora branżowego.
    no i dostała zastrzyk gotówki po emisji akcji. teraz zaczną się podpisywanie kontraktów
  • Re: Geoinvwent NC Autor: ~Elvis [195.242.129.*]
    Zainteresowała mnie umowa którą Spółka podpisała z Europejską Agencję Zarządzania Współpracą Operacyjną na Zewnętrznych Granicach Państw Członkowskich (FRONTEX), przedmiotem której jest wykonanie przez Wykonawców dla FRONTEX-u bazy danych wektorowych (mapy wektorowej) pokrycia terenu w pasie o szerokości 40 kilometrów wzdłuż granic:
    Polsko - Ukraińskiej;
    Polsko - Rosyjskiej (obwód Kaliningradzki);
    Litewsko - Rosyjskiej (obwód Kaliningradzki).
    Wartość wynagrodzenia Wykonawców z tytułu realizacji przedmiotu umowy wynosi łącznie około 1.380.000 tys. zł.
    Musi mieć dobre kontakty. Czy będą następne umowy spółki, gdzie jeszcze startuje?
    gdzie startują to nie wiem...ale spółka to dobra inwestycja ...na 2lata...sam jestem zapakowany.
    coś cienko....brak zainteresowania....a przeciez podpisali dopiero jeden z wielu kontraktów i to na wartosc 2razy większa niz całe zeszloroczne przychody...
  • Poczekamy.............. Autor: robert31 [86.46.170.*]
    Tu się zacznie jazda w 2012r............pozdr dla myślących.........
  • Re: Poczekamy.............. Autor: ~olo [194.242.0.*]
    ktoś ucieka z okrętu...
    ciekawe dlaczego...
  • Re: Poczekamy.............. Autor: ~MAG03 [83.28.84.*]
    Dnia 2011-03-24 o godz. 12:36 ~olo napisał(a):
    > ktoś ucieka z okrętu...
    ciekawe dlaczego...
    ====================================
    info mamy......... czekamy też na natępne.
    To wyglądało na wyrzucanie, ale dlaczego......??????
    Może to był inny zabieg???????
    Pozdrawiam
    jakie następne info...???
  • Re: Poczekamy.............. Autor: robert31 [86.46.170.*]
    Dnia 2011-03-25 o godz. 09:56 ~olo napisał(a):
    > jakie następne info...???

Np. to
    http://gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1718480&category=11,36,31,32,33&_CheckSum=-615892622
    a kurs jaki jest każdy widzi...i co z infa
  • Re: Poczekamy.............. Autor: robert31 [86.46.170.*]
    Dnia 2011-03-28 o godz. 15:21 ~olo napisał(a):
    > a kurs jaki jest każdy widzi...i co z infa

Chłopie po c się męczysz..............Jak masz jakieś problemy co do wartości walorku to sprzedaj i tyle w temacie.........bo może być jeszcze taniej :):):)
    Ktoś czeka na takich malkontentów..........
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [217.173.190.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Geoinvwent NC Autor: ~gnida [217.173.190.*]
    W świetle podpisanych umów, jeżeli wszystkie będą wykonane w terminie, to 100-200% możliwe w tym roku.
  • Re: Geoinvwent NC Autor: ~gnida [217.173.190.*]
    No i brak sypacza DFP.
    jeszcze się pokisimy...trochę
  • Re: Geoinvwent NC Autor: ~adi [89.76.36.*]
    Dnia 2011-04-01 o godz. 15:34 ~olo napisał(a):
    > jeszcze się pokisimy...trochę

Olo, przeciez kilka dni temu pisałe, że kupileś tę spółkę na 2 lata.... a teraz ubolewasz że się pokisimy... Widzę, że liczysz na ucieczkę czym prędzej i masz rację... Partner a właściwie już główny udzialowiec-ESRI to firma, która w to weszła chcąc jedynie rozpropagowywać swój soft wśród publicznych i innych organizacji gdzie nie udaje im się bezpośrednio wkrecić. Życzę jak najlepiej ale póki co to oni swoje oprogramowanie sprzedają w Polsce o ponad połowę drożej niż w US, to samo oprogramowanie... zdzierstwo i tyle, ale może coś z tego będzie choć rynek GIS ostatnio szuka przede wszystkim najtańszych rozwiązań a nie koniecznie najdroższych. Słyszałem, że PCGUARD zamierza za grubą kasę kupić spółkę z Warszawy zajmującą się też GIS i myślę, że to oni byliby teraz lepszą inwestycją jeśli wierzysz w rozwój rynku GIS w Polsce w ciągu najbliższych lat.
    Adi

Sam widzisz i piszesz że PC Guard chce kupić spółkę z GIS...za grubą kasę a ile jest wart Geoinvent
    Ja tam trzymam a że pisałem że się pokisimy to dobrze ....lepiej wzrost po 3% dziennie niż po 30% raz i odwrót...a wykres wygląda całkiem całkiem...
[x]
GEOINVENT 0,00% 0,52 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.