Co sądzicie o tej spółce. Czy ich działania są ukierunkowane na rozwój spółki? Ostatnio kontrakt konsorcium za ponad 1 mln zł. Czy to dużo w tej branży? Czy warto zainwestować w spółkę w tej cenie walora na okres 2 lat? Pozdrawiam
spółka jak najbardziej polecenia. Rozwija się ma w akcjonariacie inwestora branżowego.
no i dostała zastrzyk gotówki po emisji akcji. teraz zaczną się podpisywanie kontraktów
Zainteresowała mnie umowa którą Spółka podpisała z Europejską Agencję Zarządzania Współpracą Operacyjną na Zewnętrznych Granicach Państw Członkowskich (FRONTEX), przedmiotem której jest wykonanie przez Wykonawców dla FRONTEX-u bazy danych wektorowych (mapy wektorowej) pokrycia terenu w pasie o szerokości 40 kilometrów wzdłuż granic:
Polsko - Ukraińskiej;
Polsko - Rosyjskiej (obwód Kaliningradzki);
Litewsko - Rosyjskiej (obwód Kaliningradzki).
Wartość wynagrodzenia Wykonawców z tytułu realizacji przedmiotu umowy wynosi łącznie około 1.380.000 tys. zł.
Musi mieć dobre kontakty. Czy będą następne umowy spółki, gdzie jeszcze startuje?
coś cienko....brak zainteresowania....a przeciez podpisali dopiero jeden z wielu kontraktów i to na wartosc 2razy większa niz całe zeszloroczne przychody...
Dnia 2011-03-24 o godz. 12:36 ~olo napisał(a):
> ktoś ucieka z okrętu...
ciekawe dlaczego...
====================================
info mamy......... czekamy też na natępne.
To wyglądało na wyrzucanie, ale dlaczego......??????
Może to był inny zabieg???????
Pozdrawiam
Dnia 2011-03-25 o godz. 09:56 ~olo napisał(a):
> jakie następne info...???
Np. to
http://gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=2&_OID=43&_Lang=pl&_RowID=1718480&category=11,36,31,32,33&_CheckSum=-615892622
Dnia 2011-03-28 o godz. 15:21 ~olo napisał(a):
> a kurs jaki jest każdy widzi...i co z infa
Chłopie po c się męczysz..............Jak masz jakieś problemy co do wartości walorku to sprzedaj i tyle w temacie.........bo może być jeszcze taniej :):):)
Ktoś czeka na takich malkontentów..........
Dnia 2011-04-01 o godz. 15:34 ~olo napisał(a):
> jeszcze się pokisimy...trochę
Olo, przeciez kilka dni temu pisałe, że kupileś tę spółkę na 2 lata.... a teraz ubolewasz że się pokisimy... Widzę, że liczysz na ucieczkę czym prędzej i masz rację... Partner a właściwie już główny udzialowiec-ESRI to firma, która w to weszła chcąc jedynie rozpropagowywać swój soft wśród publicznych i innych organizacji gdzie nie udaje im się bezpośrednio wkrecić. Życzę jak najlepiej ale póki co to oni swoje oprogramowanie sprzedają w Polsce o ponad połowę drożej niż w US, to samo oprogramowanie... zdzierstwo i tyle, ale może coś z tego będzie choć rynek GIS ostatnio szuka przede wszystkim najtańszych rozwiązań a nie koniecznie najdroższych. Słyszałem, że PCGUARD zamierza za grubą kasę kupić spółkę z Warszawy zajmującą się też GIS i myślę, że to oni byliby teraz lepszą inwestycją jeśli wierzysz w rozwój rynku GIS w Polsce w ciągu najbliższych lat.
Sam widzisz i piszesz że PC Guard chce kupić spółkę z GIS...za grubą kasę a ile jest wart Geoinvent
Ja tam trzymam a że pisałem że się pokisimy to dobrze ....lepiej wzrost po 3% dziennie niż po 30% raz i odwrót...a wykres wygląda całkiem całkiem...