• Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    a ktos cierpliwie zbiera do koszyczka. No coz, cierpliwosc moze bolec, ale jej owoce sa slodkie :-)

Ja tez cierpie, ale jestem cieprliwy. Nie spieszy mi sie. Musze zarobic na emeryture. Mam czas.

Pozdrawiam obolalych cierpliwych.

• Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    niestety albo stety mam dopiero 36 lat-więc potrzebuję kasy teraz-więc chyba będę leszczem i z bólem to wywalę bo chce zarobić a to co sesję spada-poprostu-co z tego jak odbije za ileś sesji 30-40% jak niedługo nie pokryje to nawet strat a co mówić o zarobku
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~kosmaty50 [91.210.48.*]
    tak pisali i na cwpe i ipo ds-ludzie trzymali za 30,40 50 a dzisiaj 15 to samo tutaj-jak zarobi ktoś kto kupił np za 6 albo i więcej- to takie pieprzenie niczym nie poparte-poparzcie na tamte spółki-wnioski nasuwają się same-jak coś spada co sesję zazwyczaj źle albo bardzo źle to się kończy
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    No to wywalaj na co czekasz. Kazdy ma inny horyzont inwestycyjny. Chyba juz zrozumiales, ze NC nie nadaje sie na DT. Tutaj graja tylko cierpliwi i ci sa nagradzani.

Popatrz na 11BIT. Kupilem po 5, bylem cierpliwy i sprzedalem po 16 zl. A BORADGATE to min. 500 %. Taki mam cel.

PS. Nie kupuj syf... spolek, ale tylko z dobrymi fundamentami. Te zawsze daja zarobic.
    Na syf... spolkach tylko spekuluje.

• Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~kla [62.148.81.*]
    Ta spółka jeszcze nie dała dużo zarobić. Zgadzam się trzeba być cierpliwym, ja też powolutku sobie zbieram i liczę na kilkaset procent już w niedługim czasie a seria dobrych infotmacji się szykuje. Pozdawiam cierpliwych.
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~vin [178.42.212.*]
    Dnia 2011-03-21 o godz. 14:36 ~kla napisał(a):
    > Ta spółka jeszcze nie dała dużo zarobić. Zgadzam się trzeba
    > być cierpliwym, ja też powolutku sobie zbieram i liczę na
    > kilkaset procent już w niedługim czasie a seria dobrych
    > infotmacji się szykuje. Pozdawiam cierpliwych.
    Gdyby ten biznes był w Polsce okey. Ale tam?. Tam nie wiadomo co może być następnego dnia.
    W Rosji ? Na Ukrainie ? To najbardziej stabilny region na swiecie. Popatrz na fundusze inwestycyjne. Te ze wschodu najwiecej zarabiaja. A kto wykupuje caly Londyn. RUSCY !!!!

Trzeba skonczyc z uprzedzeniami. To ma byc czysty biznes !!!
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~BDG [94.40.117.*]
    Dnia 2011-03-21 o godz. 14:44 ~vin napisał(a):
    > Gdyby ten biznes był w Polsce okey. Ale tam?. Tam nie wiadomo co może być następnego dnia.

Dobre sobie :) - chyba nie znasz historii i psychologi Rosjan jednak nie mi dawać wykłady z tej dziedziny więc w skrócie powiem tak - płk Putin od 10 lat jest w praktyce carem i nawet jako premier steruje Miedwiediewem a jego pozycja jest kompletnie niezagrożona. Prędzej będzie rewolucja na kształt Tunezyjskiej w POlsce niż w Rosji...
    Dobrze znam. Wyrzucili moja rodzine z Wilna, ale niestety narod rosyjski lubi byc trzymany za modre. Oni nie znaja i nie poznaja prawdziwej demokracji. Po prostu nie maja jej w genach.

Mam artykul, w ktorym Prof. UJ udowodnil, ze kapitalizm i komunizm nie roznia sie, gdy chodzi o rodzial dobr. Gora i dol, bogaci i bedni, obowiazuje zawsze.
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~BDG [94.40.117.*]
    Tak na marginesie... :)

Już Mickiewicz w dzidach pisał że Rosjanie to bydło które wręcz lubi być trzymane ostro za mordę później Lenin, Stalin (nieoficjalny bohater narodowy Rosji) i jego następcy (Chruszczow itd) sprawdzili to w praktyce i o dziwo Mickiewicz miał rację... :)

Zresztą ich legenda za życia czyli czarny pas judo i następnie: płk KGB, premier, prezydent x 2 i znów premier :) a w praktyce Car Rosji czyli Putin też chyba czytał dziady :) a Rosjanie są wręcz wniebowzięci z powodu powstania dynastii Putinowiczów :)
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~ron [178.42.212.*]
    Dnia 2011-03-21 o godz. 15:32 ~Fraktal napisał(a):
    > Dobrze znam. Wyrzucili moja rodzine z Wilna, ale niestety
    > narod rosyjski lubi byc trzymany za modre. Oni nie znaja i
    > nie poznaja prawdziwej demokracji. Po prostu nie maja jej w
    > genach.

Mam artykul, w ktorym Prof. UJ udowodnil, ze
    > kapitalizm i komunizm nie roznia sie, gdy chodzi o rodzial
    > dobr. Gora i dol, bogaci i bedni, obowiazuje zawsze.
    Nie myślałem iż swoją skromną wypowiedzią poruszę w/w temat. Dziękuję za wypowiedzi i tak trzymać.
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~wdina [83.26.163.*]
    Już Centrozap wszedł do ruskich i wyszedł jak Zabłocki na mydle.Ta spółka to lichwa nie warta jest nawet 3 zł.
  • Re: Leszcze oddaja ze strata az milo !!! Autor: ~Fafik [217.153.146.*]
    Coś Ci wkleję. I nie porównuj Pana Wiśniewskiego z Królikiem. Artykuł jest z PPG, ale tyczy się głównego akcjonariusza.
    Deweloper zbiera pieniądze na działkę w Moskwie. Miliardowe zyski gwarantują silni lokalni partnerzy.

Ile jest warta licealna przyjaźń? Grube miliony o czym przekonuje historia Piotra Wiśniewskiego, głównego akcjonariusza i prezesa Platinum Properties Group (PPG). W szwajcarskim liceum poznał
    Siergieja Michałowa. Po latach szkolny kolega, który wraz z ojcem Igorem Babajewem kontroluje notowaną w Londynie Cherkizovo Group, obejmą znaczące pakiety w emisji akcji o wartości 250 mln zł planowanej na koniec marca. Będzie to największa w historii emisja na NewConnect (dotychczasowy rekord to 85 mln zł pozyskane przez TMS Brokers). Pieniądze z emisji pójdą niemal w całości na zapłatę pierwszej transzy za działkę 100 ha niedaleko moskiewskiego lotniska
    Szeremietiewo, która warta była 100 mln USD. Powstanie na niej osiedle z około 650 tys. mkw. powierzchni mieszkań
    wraz z infrastrukturą. Prace ruszą w ostatnim kwartale 2011 r. i potrwają 5-8 lat. PPG spodziewa się z projektu 1,5 mld USD przychodów (4,34 mld zł) i 500 mln USD zysku (1,45 mld zł). Pierwsze pieniądze zaksięgowane zostaną już w 2012 r.
    — Zapewnienie tak wielkiego projektu pozwala nam tworzyć długoletnie prognozy finansowe i strategię
    rozwoju. Z powodzeniem prowadzę interesy w Rosji od 10 lat, nie obawiam się i tej inwestycji — mówi Piotr Wiśniewski.

Przeczytaj uważnie ostatnie zdanie. - Królik może mu tylko buty czyścić.

A BDG wie co robi. Zobaczymy za rok, kto będzie na górze, a kto na dole. I jeszcze jedno pochwal się co kupujesz zamiast tego syfu. Sprawdzimy za rok. A za trzy to też chętnie dokupię.
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.