• MOJ- cena 3,50 Autor: ~sam extra [83.2.30.*]
    Przepraszam, nie było mnie przez 2 tygodnie- byłem zajęty. Propozycja aktualna dla posiadaczy akcji MOJ-a płacę 3,50 za sztukę. Kupię poza rynkiem regulowanym 960 tysięcy akcji tej spółki. Czas na zmianę w zarządzie. Z pozdrowieniami. Poważny inwestor!!!
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~inny bajkopisarz [89.76.62.*]
    ja mam z kolei do sprzedania 10 000 000 sztuk KGHM i chcę to zrobić w pakietówce żeby nie wpłynąc na cenę może ty jako duży gracz mógłbyć wskazać mi kogoś
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~Myślący [79.184.138.*]
    Gratuluję dzisiejszych zakupów naszemu zbieraczowi oferującemu 3,50 zł za akcję. Myślałem, że będziesz zbierała z rynku co najmniej 5 tys. akcji dziennie. Jak będziesz zbierał tak jak dziś i w piątek , takim tempie to skupisz może za 3 lata.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~Myślący [79.184.138.*]
    Gratuluję zakupów naszemu zbieraczowi oferującemu 3,50 zł za akcję. Myślałem, że będziesz zbierała z rynku co najmniej 5 tys. akcji dziennie. Jak będziesz zbierał tak jak we czwartek i w piątek , takim tempie to skupisz może za 3 lata.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~sam extra [83.2.30.*]
    Do Myślącego: Nigdy nie mówiłem, że będę prowadził skup!!! Jeśli chcesz, możesz Ty to zrobić. Moja propozycja jest aktualna, chcę kupić 960 tysięcy akcji tej spółki, a jeśli Inwestorzy zapiszą się na 1,5 mln to też kupię, płacąc 3,50. Jeśli chcesz to popatrz na wykres i wtedy powiedz czy płacą za mało.

Do bajkopisarza: Jeśli miałes tak na prawdę 10 mln sztuk KGHM-u, to przy cenie 23 złotych jak spadał codziennie zmieniałeś pampersa i nie ucz innych, poważnych ludzi na tematy inwestowania!!!!!
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~Myślący [79.184.151.*]
    Gdzie mam sie zapisywać na sprzedaż ? Nie ma przecież oficjalnego wezwania a jak mam się zapisać inaczej? Jeżeli chcesz kupować od inwestorów w pakietówkach, to podaj adres e-mail, bo musimy się jakoś skontaktować i uzgodnić transakcję. Chyba nigdy nie prowadziłeś takich transakcji jeżeli nie wiesz takich podstawowych informacji.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~kk [79.185.196.*]
    Żeby zrobił wezwanie to namieszałby niesamowicie ::))),ha,ha.Trzymacz kursu by się wkurwił,bo wtopił tylko akcje, a jakiś ciołek jego wykiwał. Ponadto mógłby rządzić za małe pieniądze w spółce.Przypuszczam,że z łatwością po takiej cenie taką ilość by zebrał. Tylko prawdopodobnie te podchody na forum robi, ktoś z drużyny trzymacza i bada nastroje i reakcje drobnicy ,oni to mają pomysły I taktykę.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~sam extra [83.2.30.*]
    Do Myślący: Nie ucz ojca dzieci robić!!! Przecież wcześniej mówiłem, że rodzynkiem jest jeden na sto, który ma zamiar coś zrobić na temat konkretnej spółki na tym forum. Misiek, wystaw ten jeden milion akcji, który posiadasz po cenie 3,50 i nie zdziw się, bo ostatnio zrobili ograniczenia i musi to przejść przez głównego maklera. Więc śmiało mogę Ci powiedzieć, że wszystko co będzie po tej cenie- to kupuję i nie pytaj mnie więcej. Pozdrowienia. Bez odpowiedzi.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~Sprawdzam [83.19.78.*]
    W takim razie wystawiam próbnie np. 160 tys. do 12:00.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~Sprawdzam [83.19.78.*]
    O.K. Schodzę z przykładowymi 160. tys. próbnie w lukę na 3,48 i zostawię do końca dnia.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~ola [83.0.173.*]
    Myśle że sciemniasz i tak bedzie nadal rządzil Fasing , więc nic nie zmienisz powoli możesz skupywać , ale tego nie robisz. Zrób wezwanie i tyle. Tu po prostu nie ma popytu nikt go nie chce. Jakby chcieli to by kupowali.
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~icm [195.116.222.*]
    nawałnica transakcji od kilku dni nie do opanowania
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~kk [79.185.190.*]
    Sytuacja patowa i dodatkowo klincz. Trzymacz kursu ma mało akcji i boi się z kursem schodzić niżej bo i resztę może utopić. Tu co niektórzy czekają,żeby zszedł niżej to jemu skubną jeszcze.Odpuścić też nie chce i nie ma prawa ( nie będę pisał dlaczego).Raz wystawiał jeszcze 20 k na sprzedaż ( to tyle jeszcze napewno ma + obstawiony akusz sprzedaży,ale tu raczej skromne ilości) Czas gra przeciw jemu,ktoś kiedyś jego skubnie i to mocniej . Oni sami siebie zagonili w kozi róg , Powolutku,powolutku bez pośpiechu czekać niech on robi ruchy,a my możemy poczekać i analizować co on robi,a jak ktoś chce to może skubnąć (wg mnie aż do wartości księgowej).
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~kris b [83.21.199.*]
    na moju zupelny zastoj i brak handlu i dziwnym trafem spolka matka-fasing stracila polowe kapitalizacji-spadl z 30 na 16.oj nie lubi warszawka spolek okologorniczych przy zlym klimacie dla atomu.powinno byc odwrotnie/pozdro
  • Re: MOJ- cena 3,50 Autor: ~kk [79.185.190.*]
    Warszawka jak pokręci jeszcze kilka lat tak jak teraz to się rozsypie. (czyli gpw pójdzie z torbami ha,ha )
[x]
MOJ -0,70% 1,42 2025-09-29 15:27:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.