na dniach powinniśmy ruszyć
jak do świadomości dojdzie, że :
Cartridge World jest liderem i ma 1450 ! sklepów w całej Polsce
teraz swój towar wrzuci tam nasza perełka - gotowe sklepy do zatowarowania
jeżeli z jednego sklepu zarobią na czysto najmniej 500 zł/mc ( więcej nie liczę bo wychodzą kosmiczne kwoty Smile )
to wychodzi nam 725 tys/miesiąc x 12 = 8 700 000 Exclamation
plany i prognozy na ten rok są 6cio cyfrowe chociaż skromnie liczone - pewnie będą podnosić prognozy w związku z nową sytuacją
wejście na GPW - można powiedzieć - obowiązkowe
akcji brak na rynku
Podsumowanie :
niedługo czekają nas niezłe jazdy
Smile Smile Smile
9,10 zł to cena lock-up zarządu
Zarząd Direct eServices S.A. (Emitent) informuje, że w dniu dzisiejszym zawarł ze spółką BBI Capital NFI SA (BBI Capital) umowę inwestycyjną, zgodnie z którą BBI Capital obejmie 822.686 nowoemitowanych akcji Emitenta po cenie emisyjnej 4,50 zł z jedna akcję,
PODSUMOWANIE
CHCĄ ZAROBIĆ PRZYNAJMNIEJ 100%
ALE... ŻEBY WYJŚĆ Z AKCYJEK
MUSZĄ PODBIĆ NA WYŻSZE POZIOMY :)
ale ja wcale tego nie neguje ze to jest dobra firma, jakby mnie ta firma nie intreresowala to bym tu nie siedzial;-),jestem tylko przeciwko bezmyslnemu naganianiu za pomoca jakis wyliczen które nie maja pokrycia w rzeczywistosci , dobra frma sama sie wybroni:-)
Spółka jest ok, ale tak jak pisałem wcześniej z wejściem w tę spółkę wstrzymam się do przyszłego tygodnia. Obserwuję ją od pewnego czasu i jak do tej pory bardziej przyciąga niż odstrasza. Znalazłoby się kilka 'minusów'. ale można na nie spojrzeć z przymróżeniem oka.