to bankrut jest,więc spekulacyjnie podbiją,a później szybki wyjazd. Zresztą podbicie już było,teraz póki co wywalanie i ubieranie. Na tej spółce rzy najlżejszej informacji negatywnej może być zjazd o 50% Szkoda czasu na takie ryzyko
obserwuje tą spółkę , na typowo spekulacyjne zagranie, ale wydaje mi się ,że jeszcze opadnie. 2 razy o 0,38 się ocierała i teraz będzie podobnie . Bo w końcu na czym zarabiać jak nie na bankrutach :)
Dnia 2011-03-18 o godz. 10:44 ~ja napisał(a):
> obserwuje tą spółkę , na typowo spekulacyjne zagranie, ale
> wydaje mi się ,że jeszcze opadnie. 2 razy o 0,38 się
> ocierała i teraz będzie podobnie . Bo w końcu na czym
> zarabiać jak nie na bankrutach :)
Chcesz zarabiac na bankrutach, a co zrobisz jeżeli nie dojdzie do Twoich 0.38, a powiedzmy pojawi sie "pozytywne" info i kurs wystrzeli w gorę? :)
Na nic nie liczę tylko czasami realnie oceniam sytuacje. co do takich bankrutów każda drobna nawet informacja ze znamionami pozytywnymi (nawet jeżeli później kończą sie fiaskiem) potrafi wywindować kurs do nazwijmy "nieoczekiwanych" wręcz poziomów. Przykładów było sporo. Nie zmienia to faktu, że należy być niezwykle ostrożnym i gra na takich papierach jest ryzykowana. Tutaj każdy musi zadecydować sam. Ja lubię mieć kilka sztuk na wszelki wypadek. Zdaje się że i polrest zaskaiwał, a bankrut i w upadłosci i nie ustrzegł się wzrostów, smutne:(