Ja myślę, że skonsolidowanej będzie jakieś 8-10 mln., na poziomie jednostkowym zaś jakieś 3-5 mln. zysku. W końcu z czegoś te 5gr. dywidendy trzeba będzie odprowadzić.
daj spokoj chlopie-wystepujesz w roli kibica i zagladasz nam za kolnierz.idz kup sobie bilety na koszykowke czy siatkowke.to jacys onanisci-rza ze spolki a sledza na biezaco co sie dzieje z trupem sa.powiem wam-na teraz to spolka z golymi gruntami bez koncepcji ich zagospadarowania a fantazje i kluczenia moritza pomijam.nawet w tym stanie powinien chodzic po 10.a malo takich innych trupw.np.gant czy fasing-polbankruci z cwk 0.5-a zreszta znamy wasze ostrzezenia i dziekujemy.mam trup sa i koniec-niech nawet leci na 4-5 zl wytrzymam.cala diweloperka jest na gpw zgnojonanajbardziej-w kraju gdzie brakuje 1.5 mln mieszkan/zrodlo-wnp/.piszcie dalej glupoty
Przecież ja się tylko zastanawiam jakie wyniki poda dziś TUP. Interesuję się tym bo jest to według mnie ewenement na skalę światową w bezczelności jeżeli chodzi o podejście do akcjonariuszy. Piszę na tym wątku bo spółki, które posiadam spokojnie i powoli sobie rosną w pięknych trendach więc nie mam co pisać na tamtych wątkach - poprostu nuda. Tu przynajmniej coś się dzieje.
ja nie wiem co ty masz.ale w cyrku sobolewskiego jest grane 5 spolek z wig-20 i czasami petrol.reszta 4\5 spolek w tym wiele zdrowych i dobrych idzie po dolach w bok lub wylamalo sie w dol.na prawie wszystkich watkach jest placz i to nazywaja hossa.ale jesli masz perelki i rosna to sie ciesze i gratuluje-to odp.selekcja na tomiast na spolkach na ktotych miesiacami sie nic nie dzieje a naweet wala w dol-bron boze nie dokladam tam umeczonym ludziom.
Ja nie wiem czy ty czytasz dobrze to co piszę. Ja broń Boże nie naśmiewam się z was tylko już od ładnych kilku miesięcy ostrzegam. Też kiedyś złapałem się na sztuczki stosowane przez tą spółkę i już nie mam złudzeń z kim i czym macie doczynienia.