Też się zastanawiam, wyniki ma niezłe i ma potencjał do poprawy wyniku netto względem okresu sprzed tzw. kryzysu, produkcja w Chinach również powinna korzystnie wpłynąć na wynik netto. Sprzedaż rośnie, jednak marża 2008-2010 leży.
Nie ruszy bo "żle się dzieje w państwie duńskim". Zweryfikujesz swoje poglądy i chinach i marżach po wynikach za IQ. Zgodnie z kodeksem spólek handlowych nie bardzo mogę napisać na forum skąd to wiemi dlaczego tak sądzę, jak równiezproszę nie traktować mojej wypowiedzi jako rekomendacji zalub przeciw.
Najgorszy syf jaki wcisneli na rynku pierwotnym przed zalamaniem rynku w 2008 roku. Z 33 PLN papier polecial na 6 PLN. Odradzam kupowanie tego smiecia.
A ja myślę że nie będzie źle. Z Selcią już kontaktu nie mam od dłuższego czasu ale cenię Pana Prezesa bo to normalny gość.
Wiem że wypowiedź mało merytoryczna ale coś niecoś o tej firmie wiem i zdaję sobie sprawę z tego że mogą być okresy lepsze czy gorsze. Niemniej jednak to jest "dziecko" Pana Prezesa i krzywdy mu zrobić nie da. Zresztą zobaczcie jak mało jest akcji na rynku. Zarządowi zależeć będzie mimo wszystko na tym by było jak najdroższe. Kokosów pewnie się nie zarobi ale za to firma nie jest targana tak złymi emocjami jak czy BIOTON, MSX . Spokojnie robią swoje