Mam wrażenie że zejdziemy jeszcze trochę niżej.Co prawda nie widać duzego , który swiadomie zaniżałby kura, ale nie ma też nikogo konkretnego do odbierania.Na razie opadamy pod ciężarem zrezygnowanych drobnych i rozpoczunamy kolejna falę w dół.Gdzie będzie wyraźne podbieranie?
Al ,czy to Ty odebrałes te ponad 40 tys. papiera?Wreszcie jacyś konkretni ludzie na tej spółce.Mi czerwone swiatło sie zapaliło około 7,80, .Może zobaczymy przed korektą na szerokim zielone?Pozdrawiam
Al, popatrzyłem dzisiaj na tą obronę kursu Unibepu - dobrze że zmienili taktyke i nie robia juz podciągnięć na końcu i początku notowań tylko starają się nie dopuścić do dużych spadków poprzez przewalanie między soba o kilka groszy wyżej.Spowolniło to troche drobnych wywalaczy.Zobaczymy na jak długo.Ale nie wiadomo gdzie ktos grubszy zacznie konkretne zakupy, bo ta obrona to za mało.No cóż wskoczyłem tu na chwilę a zostane na dłużej - często taki los nietrafionej gry na krótko.Tylko towarzystwo tu jakieś niemrawe - depresja?.Pozdrawiam.