myslę że jednak blędem jest takie angażowanie się w bieżącą politykę, tym bardziej że programy będą rozpowszechniane głównie via kabłówki, a tam sporą część widowni stanowią osoby starsze. O ich poglądach politycznych chyba nie muszę wspominać.
Scenografia zbyt siermiężna i za bardzo na serio ten program jest.
PSL nigdy nie wejdzie do koalicji z PiS i SLD, nie wiem kto to wymyślił ale wiem akurat b. dobrze co się tam dzieje, powiem tylko tyle że powodem obecnej koalicji są w dużej mierze powiązania familijno-towarzyskie jeszcze sprzed II WS, a nawet wcześniejsze.
Myślę, że do telewizji z tym nie pójdą - robił to OOGNET (czyli raczej dla młodych), ale też uważam że bez sensu pchać się w ten sposób do polityki. Z drugiej strony TV bez polityki jest pewnie nierealne. Na poważnie to chyba założenie - w końcu political fiction. Scenografia niespecjalna - zgoda. Czołówka jeśli to produkcja do netu to profesjonalna w sensie wykonania bo w koncepcji dla mnie za ostra. No nic może skandal będzie dobrą reklamą dla portalu.
Oj pojechali pojechali - takie tuby to nas juz 20 lat oglupiaja.
A ja myslalem ze pojda w calkiem odwrotnym kierunku. Bo jakby nie bylo jedynie sluszna partia ma w rekach wiekszosc mediow nie liczac JEDYNYCH POLSKICH radia maryja tv trwam i naszego dziennika. A tutaj kolejna!
Ciekawe jak beda spiewac po wyborach.
Wlasnie dlaczego? Moze latwiej bedzie zdobyc widownie?
Takiego startu nie spodziewalem sie. Ale co tam, nam tylko zalezy zeby akcje podrozaly ot co.
Niech reanimuja jaruzela albo wyniosa na oltarze slonce peru co nam do tego.
Rezygnacja Członka Rady Nadzorczej
Zarząd Spółki Astro S.A. (Emitent) z siedzibą w Warszawie informuje, że w dniu 24 lutego 2011 roku powziął informację o rezygnacji Pana Huberta Terentiew z pełnienia funkcji Członka Rady Nadzorczej w Spółce Astro S.A. ze skutkiem na dzień 24 lutego 2011 roku. W treści złożonej rezygnacji nie podano przyczyny rezygnacji. Zarząd Spółki oraz Rada Nadzorcza dziękują Hubertowi Terentiew za jego zaangażowanie i pracę, które wniósł w okresie sprawowania funkcji Członka Rady Nadzorczej.
Teraz istotne decyzje dotyczące naszej przyszłości leża w rękach bardzo apolitycznej KRRiT. Ten political fiction przed wyborami parlamentarnymi traktowałbym jako swoistą deklarację na przyszłość.
Z drugiej strony może to jest właściwe i uczciwe podejście - nie udajemy bezwzględnie obiektywnych - to jest tak naprawdę utopijne i z zasady nieprawdziwe tylko deklarujemy taką a nie inną sympatię - patrz model amerykański (oficjalny podział na media konserwatywne i liberalne). Opcja 2 - wyszło political fiction z PiS bo wtedy to jest fiction. Być może jak PO będzie w opozycji to sie będą bawić w drugą stronę - to też jest prawdopodobne. W zasadzie wydaje mi się, że jest to jednak forma zabawy i mniej lub bardziej udane znalezienie niszy. Nie demonizowałbym tego pomysłu, choć wydaje mi się, że jeśli ściągneli ze względu na wybory to dobrze o nich świadczy. Przy okazji jak na net to robi wrażenie produkcji wysokokosztowej.
minal kolejny tydzien bez zadnych fajerwerkow, jak dlugo to jeszcze potrwa ta monotonia na papierze ?? lepsze efekty byly jak lecialo na pysk zeby za chwile sie odbic