• 21 marca wyniki roczne??? Autor: ~kamil.,.. [82.16.200.*]
    panowie i panowie do ogloszenia wynikow jeszcze tylko dwie sesje,a tu kurs w dol ,macie jakies prognozy dotyczace wynikow???pozd
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: rooney [80.187.146.*]
    Moim zdaniem wyniki nie będą najgorsze, ale sytuacja na świecie nie napawa optymizmem. Miałem odkupować CST w okolicach 11,5 ale wpier... sie w kilka innych spółek (miądzy innymi uśredniłem GTC) i nie wiem czy jutro nie wyjdę ze strata bo na razie dna nie widzę. Niestety jutro możemy zobaczyć tutaj cene poniżej 11 PLN. Jeśli nie pierdyknie elektrownia w Japonii (współczuje im bardzo bo szanuje Japończyków), to może nie będzie tak źle, ale cienko to widzę ...

PS. wyniki nie będą miały nic do rzeczy ... niestety

R
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: ~damaster [62.169.163.*]
    rooney prosze nie siej pesymizmu,
    zamkniemy sie dzisiaj w okolicach 12 pln
    wyniki beda swietne a w raporcie na pewno beda jeszcze pisac o ruskim kontrakcie a on da niezle zarobic
    cersa sprzedaje wszystko co jest w stanie wyprodukowac, caly towar schodzi na pniu wiec o wyniki sie nie martwie
    dzieki kontraktowi ruskiemu wreszcie bedzie mogla sprzedawac wiecej
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: rooney [62.168.35.*]
    Nie będę. Pisze co myślę. czasem się to sprawdza ... a czasem nie. każdy decyduje za siebie. Ciekawe jakie pokarzą wyniki, a ruski kontrakt na pewno nie zaszkodzi ...

poniedziałek już blisko.

pozdrowienia,
    R
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    niezly dzis mielismy finisz
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: rooney [193.86.243.*]
    Gratuluję :-) może to oznaczać że wyniki będą w porządku :-).
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: ~różowy [91.212.84.*]
    wyniki wynikami mysle, ze bedzie ok; jesli braliby pod wyniki to kurs roslby cala sesje lub od ktoregos jej momentu a nie tak gwaltownie na jej finiszu;

zobaczymy po niedzieli co sie tu u nas bedzie dzialo ;)
  • Re: 21 marca wyniki roczne??? Autor: ~damaster [79.185.89.*]
    spodziewam sie dobrego wyniku a gra zacznie sie juz od rana, potem p. Michal pochwali sie tym ze firma mu bardzo dobrze prosperuje i ze przed nia coraz lepsze czasy:)
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.