Moim zdaniem wyniki nie będą najgorsze, ale sytuacja na świecie nie napawa optymizmem. Miałem odkupować CST w okolicach 11,5 ale wpier... sie w kilka innych spółek (miądzy innymi uśredniłem GTC) i nie wiem czy jutro nie wyjdę ze strata bo na razie dna nie widzę. Niestety jutro możemy zobaczyć tutaj cene poniżej 11 PLN. Jeśli nie pierdyknie elektrownia w Japonii (współczuje im bardzo bo szanuje Japończyków), to może nie będzie tak źle, ale cienko to widzę ...
PS. wyniki nie będą miały nic do rzeczy ... niestety
rooney prosze nie siej pesymizmu,
zamkniemy sie dzisiaj w okolicach 12 pln
wyniki beda swietne a w raporcie na pewno beda jeszcze pisac o ruskim kontrakcie a on da niezle zarobic
cersa sprzedaje wszystko co jest w stanie wyprodukowac, caly towar schodzi na pniu wiec o wyniki sie nie martwie
dzieki kontraktowi ruskiemu wreszcie bedzie mogla sprzedawac wiecej
Nie będę. Pisze co myślę. czasem się to sprawdza ... a czasem nie. każdy decyduje za siebie. Ciekawe jakie pokarzą wyniki, a ruski kontrakt na pewno nie zaszkodzi ...
wyniki wynikami mysle, ze bedzie ok; jesli braliby pod wyniki to kurs roslby cala sesje lub od ktoregos jej momentu a nie tak gwaltownie na jej finiszu;
zobaczymy po niedzieli co sie tu u nas bedzie dzialo ;)
spodziewam sie dobrego wyniku a gra zacznie sie juz od rana, potem p. Michal pochwali sie tym ze firma mu bardzo dobrze prosperuje i ze przed nia coraz lepsze czasy:)