wydaje się, ze wiekszosc z Was zapomniała o jeszcze jednym ważnym wydarzeniu na którym pojawi się VIV
http://www.siggraph.org/s2011/for_submitters/computer-animation-festival
trzymac, nie oddawać, dokupować
pozdrawiam Visionerów
p.s.
z każdym miesiącem marzenia się urzeczywistniają :)
oni już to zaczęli robić, robota nie może stygnąc :)
jeszcze raz podkreślam....PI nie zrobi ze swojej marki pośmiewiska i dowiedzie projekt do końca i jestem przekonany ze zrobią to w takiej jakości jak nas do tego przyzwyczaili :)
ostatnie nagrody i wyróżnienia są najlepszym dowodem ze nie jest to firma przypadkowa......a i PISF w ciemno nie wystawiałby 2M na stół :)
Ty masz zryty życiorys jak jarozbaw.Lecz się ,bo to już ostatni dzwonek!!!Choroba zaniedbana jest nieuleczalna.Strata boli,ale musisz się z tym pogodzić,bo będzie co raz gorzej z Twoją mózgownicą.Pilnuj lepiej połowicy,bo może się skundlić jak Ty na tej spółce.
Po raz nie pierwszy okazało się, że Ci którzy wiedzą co nieco o branży (piszę o sobie) - nie są zwykłymi h...jami i dzięki nim można uniknąć wp...lenia się na minę jaką niewątpliwie dla wielu z was jest Viżyn. Prawdopodo\bnie w życiu prywatnym Hanysie jesteś całkiem spoko gościem ale zaślepienie """ wspaniałością "" spółki nie pozwoliło Ci przyznać się do błędu i kazało jechać równo po takich jak Ja (a miałem rację przyznasz). Życzę odrobiena straty na innych spółkach - bo tutaj chyba nie wyobrażasz sobie tego ?