• do pi Autor: ~Jura [83.4.136.*]
    poraz kolejny się zbłaźniłeś
    może wreszcie przestań wklejać swoje śmieszne analizy i zamilknij, wszystkim wyjdzie to na dobre
    od miesiąca majaczysz że na dniach 0,28 zł, sam ze sobą dyskutujesz
    po co tyle ględzenie, tu marazm zawitał na dobre i trzeba poczekać kilka miesięcy aż leszcz się wykrwawi
    dużo niżej nie spadnie ale o wzrostach też można zapomieć, więc mała prośba - przestań bredzić o 0,28 zł.
  • Re: do pi Autor: ~Cisnienie [83.12.151.*]
    Jego już tutaj chyba nie ma. Wczoraj sprzedał po 14. ;-)
  • Re: do pi Autor: ~Jura [83.4.136.*]
    Dnia 2011-03-16 o godz. 10:49 ~Cisnienie napisał(a):
    > Jego już tutaj chyba nie ma. Wczoraj sprzedał po 14. ;-)

to możliwe, zwykły amator
    zdaje się że kupił Victorie po 9 gr.

:-)))
  • Re: do pi Autor: ~pi [89.75.40.*]
    Witam
    Jestem i akumuluję - wczoraj po 14gr dziś wcale. A kurs, o którym pisałem - wyznaczę ja nie kto inny. Teraz wam potrzeba trochę spokoju - jak mówicie. Więc trzymajcie paluszki na klawiszach, tylko od czasu do czasu wytrzyjcie je, bo się pocą. I pocić się będą jeszcze bardziej.

Pozdrawiam dobrych inwestorów, zaś tych co wypisują banialuki nie umiejąc zdania sklecić, pozdrawiam jako mięso armatnie.
    Skoro nauki Wam nie trzeba, będzie nauczka - oczywiście w kulturalny, acz bolesny finasowo sposób.
  • wszyscy drą łacha z pi Autor: ~Jura [83.4.136.*]
    widzę że z kolegi pi już całe forum ma polewę, znalazł się nawet podszywacz który drwi i ironizuje sobie
    dobre :))))))
  • Re: do pi Autor: ~Cisnienie [83.12.151.*]
    Czekam na kulturalną nauczkę (finansową).
    Będzie z pewnością, ale dowiesz się ostatni.
  • Re: do pi Autor: ~gnida [217.173.184.*]
    Dnia 2011-03-16 o godz. 12:03 ~pi napisał(a):
    > Witam
    Jestem i akumuluję - wczoraj po 14gr dziś wcale. A
    > kurs, o którym pisałem - wyznaczę ja nie kto inny. Teraz
    > wam potrzeba trochę spokoju - jak mówicie. Więc trzymajcie
    > paluszki na klawiszach, tylko od czasu do czasu wytrzyjcie
    > je, bo się pocą. I pocić się będą jeszcze bardziej.
    > Pozdrawiam dobrych inwestorów, zaś tych co wypisują
    > banialuki nie umiejąc zdania sklecić, pozdrawiam jako mięso
    > armatnie.
    Skoro nauki Wam nie trzeba, będzie nauczka -
    > oczywiście w kulturalny, acz bolesny finasowo sposób.

Uważasz, że wyznaczysz kurs, kolego czytałem wielu takich jak Ty. Chyba masz przerost formy nad treścią. Wyznaczyć to sobie możesz jedynie drogę na mapie. Bez urazy. I nie pisz, że komuś jest potrzebna nauczka, bo Tobie jest potrzebna pokora, drogi Panie "PI".
    Pokora każdemu jest potrzebna. Lecz jeśli ktoś nie potrafi walczyć na argumenty, a inwektywa ostaje mu się jedyną bronią, wobec takiego pokory nie ma. Powstaje pytanie, czy z tego powodu mają cierpieć inni? Oczywiście nie i w rezultacie rozsądek zuwycięża. Mądry nie staje się Głupkiem w 1 chwili. Z Głupka natomiast truno zrobić Mądrego. Najlepszy skutek odnosi tu wstrząs po kieszeni. Wtedy Głupek zaczyna się uczyć.
    Nie obrażając Nikogo i nie mając takiego zamiaru, uczmy się wspólnie od siebie tego, co szkoła nie dała.

Pozdrawiam Mądrego
  • Re: do pi Autor: ~Ceprowaty [87.206.111.*]
    Ja pierdole
    Kupiłem po 19gr
    Sprzedałem po 17gr
    Potem jeszcze dokupiłem za 16gr aby sprzedać po 15gr
    Jestem w plecy i nie mam pojęcia czy jeszcze kupie te akcje nawet za 14gr

Nie wiem co mnie podkusiło
    "PI"erdoło przestań "PI"erdolić. To oczywiście żart. Kupiłem po 18 i 14 groszy, czekam co będzie, jak będzie wzrost to oczywiście spekulacyjny , czyli chwilowy. Pa "PI".
    Jak będzie wzrost, to nie będzie on chwilowy. Przekonasz się pierwszy o tym.
    Czyli dzisiaj będzie początek tego wzrostu, bo w innym wątku napisałeś , że dziś odbicie, czy dobrze myślę.
    Istotnie, początek odbicia, choć sztucznie te 16gr na zamknięciu wygląda.
  • Re: do pi Autor: ~gnida [217.173.190.*]
    No i widzę , jakie wspaniałe odbicie, tylko pozazdrościć wiedzy panu "PI" , który jest na GPW od początku jej istnienia, a co ciekawe pan "Jura" przechwalał sie, że posiada większą wiedzę od pana "PI". Co ciekawe, pan 'Jura" napisał na forum (nie po to żeby się przechwalać), że posiada wraz z kolesiami milion akcji JDB. Ktoś kto ma wiedzę, a taki nierozsądny, pisać takie rzeczy na forum, ktoś sie może postarać, zeby pan "Jura" sprzedał te akcje po duzo niższej cenie (psycha nie wytrzyma). Niedobrze pisać takie rzeczy. Pan "Jura" jak wywnioskowałem po histerycznej reakcji na "PI" żeby zostawił już jego i tę spółkę w spokoju, nie jest w zbyt dobrej wiedzy psychicznej. Czy napewno panowie uważacie, że dysponujecie az tak wielką wiedza, czy byc może Wam się tak tylko wydaje. Jak zachowa sie kurs, jeden diabeł może wiedzieć, ale dam Wam radę panowie, mowa jest srebrem, ale milczenie złotem.
    Istotnie mowa to srebro, a milczenie złoto. Dlatego jak czytasz cokolwiek mojego czytaj więcej między wierszami. Bo za wiele też nie mogę powiedzieć. Co do zaangażowania w Spólkę - moje rośnie choć z wielkim mozołem.

Pozdr
[x]
FINTECH 34,20% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.