• młot... Autor: ~lolo [213.238.68.*]
    piękny dziś młot wyrysowano, aż niedowierzam , na takim rynku i po takim spadku....czyżby koniec spadków??? czy tez pulapka dla kupujących jutro z rana ????
  • Re: młot... Autor: ~pogromca [89.231.109.*]
    A jakiż tam młot...????!!!
    Przecież to typowa świeczka doji!!!
    Wymowa jak najbardziej pozytywna po kilku czarnych świecach. Doji na ogół zapowiada odrót dotychczasowych tendencji,więc dopiero dzisiaj powiało nieco optymizmem,choć już wczorajsza świeca i wolumen sygnalizowały możliwość przesilenia....
    Ale przestrzegam przed jakimś naganianiem w stylu szczekania bauera,czy innych pisowców.
    Spokój wskazany,to może będzie ok.
  • Re: młot... Autor: ~bauer [109.196.114.*]
    ale z Ciebie jest kretyn...
    Skąd osobiste wycieczki w polityke? Co to ma wspólnego z MWT?
    Jesteś typowym przedstawicielem elektoratu PO który w przypadku braku rzeczowych argumentów tryska jadem w swoich konkurentów...
    NIe jestem zwolennikiem pisu, po czy jakiejkolwiek partii a Tobie życzę więcej spokoju bo Ci w Twoim młodym wieku pikawka nie wytrzyma...

Piszesz o swoich poziomach (średnia 5pln) a jakoś nie przypominam sobie Twoich wpisów w zeszłym roku gdy społka rosła a już tymbardziej gdy się obsunęła na minimum sesyjne poniżej 14 pln...

Co do kursu MWT nie naganiam do niczego. Jeśli wysiliłbyś się trochę i sprawdził moje wpisy, to wiedziałbyś iż pisałem o tym, że kurs spadnie bo wskazywały na to wskaźniki i świeczki i tak jak Ty broniąc swoich wypowiedzi na forum, mam prawo do swoich...

Więcej szacunku do innych osób nie boli a może przynieść zadziwiające efekty
  • Re: młot... Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Dzisiaj ciekawa sesja sie zpaowiada; ciekawe czy i u nas nastąpi odreagowanie wczorajszych spadków, chodciaż z tego co obserwuję, to WIG 20 nie rokuje dobrze, raczej małe i średnie spółki jak nasza MWt będą ciągnęły giełdę w górę. )Moje spółeczki wszystkie na zielono.) Reszta wyjdzie "w praniu". Pozdrawiam.
  • Re: młot... Autor: ~L-K [83.22.183.*]
    Kreciu, gratuluję zielonych spółeczek - tak trzymaj.
    Na MWT dzisiaj wystarczą mi górne widełki: 17,31 :))
    Pozdrawiam.
  • Re: młot... Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    L-K, ja też Cię pozdrawiam! Jest dobrze! Spółeczka ładnie się trzyma!
[x]
MWTRADE -1,82% 4,32 2025-09-26 12:09:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.