• Walne Autor: ~Pawcio [194.7.161.*]
    Wiadomo co uchwalili na walnym zgromadzeniu? kiedy bedzie info , bo chyba maja jakis czas na to?
  • Re: Walne Autor: ~nomi [83.27.13.*]
    Z forum parkietu:
    MonikaAlex napisała:

Wysłany: Sro, 16 Mar 2011, 0:26
    po walnym się nie likwidują , za to wypuszczają nowe emisje akcji , seria c po emisyjna 0.1 i 500 zl , seria d 12 tys i nie pisze po ile emisyjna , czy tak mozna , nadzor powinien takie rzeczy sprawdzac , a nie dopuszczac do obrotu ,
    inwest jakiemus z indii sprzedali 300 tys
    http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=AIR&id=15191&id_tr=1
    co sadzicie
    Nowy inwestor strategiczny Xtreme Hights Information Ltd z Indii nabył pakiet akcji
    po 0,10 pln za sztukę.
    Może ktoś mądrzejszy mi to wyjaśni? Ech...
  • Re: Walne Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    Z tego co wiem, to 0,10 zł to cena nominalna akcji. Chyba nie wiadomo ile tak naprawdę dali za sztukę.
  • Re: Walne Autor: ~king mafrundi [86.63.103.*]
    Spokojnie na air też przyjdzie czas.
  • Re: Walne Autor: puch_25 [77.7.171.*]
    No i takich mamy inwestorow na Air....ehh. Zadnego pojecia o tym co sie w spolce dzieje, zadnego zrozumienia przekazywanych informacji...Co wy tutaj robicie ludzie? Z takim podejsciem ryzykujecie swoja kase na gieldzie? Troche nizej pisalem o nowych emisjach akcji...ale to troche zbyt dlugi tekst , wiec co niektorzy mogliby sie zmeczyc czytajac :D. Przy mizernych obrotach kurs sie osuwa...i tak bedzie przy takim "akcjonariacie". Ale do czasu...Jak zacznie rosnac tez nie bedziecie wiedziec co sie dzieje :D...

Pozdrowka....Puch
    Drogi Kolego Puchu!
    Fakt, że nie znam się na giełdzie. Mąż dał mi trochę kasy na szminki a ja postanowiłam się zabawić w inwestorkę za jego plecami ;P I tak już trzymam ten papier kilka miesięcy i trzymam..
    Skoro jesteś zorientowany to proszę wyjaśnij albo odeślij na info.
    Pozdrawiam :)
  • Re: Walne Autor: ~Kacej [193.168.0.*]
    Kolega Puch już odpowiedział w wątku: "Głos w sprawie..." z 10.02.2011
    Taka odpowiedź, że szacun;)
    BARDZO DZIĘKUJĘ :)
    Nie znałam wcześniej tej wypowiedzi - teraz wszystko mi pojaśniało :)
    No i SZACUN dla Kolegi PUCHa :)
    Pozdrawiam! :)
[x]
MOLIERA2 -18,78% 0,08 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.