• odlewnie Autor: ~mk111 [46.113.184.*]
    moze mi ktoś nieco rozjaśnić sytuacje tej spółki? obroty są tragiczne (przyglądam się ok 2-3 miesiące) czasmi nawet 8tyś zł. banki kupiły po 3zł. umowy są. nikt nie interesuje się tą spółką? mysle ze teraz ta korekta może niezłą cene zrobić...
    proszę o merytoryczne wypowiedzi
    pozdrawiam
  • Re: odlewnie Autor: ~KUBA [93.94.186.*]
    WITAM

WIADOMO DZISIEJSZY DZIEN TO KICHA NA CALEJ GWP.
    NA ODLEWNI SA ZAGRYWKI Z WYZSZEJ POŁKI MOIM ZDANIEM.
    SPECJALNIE SIĘ NIE INTERESUJA -WYKANCZAJA PSYCHICZNIE ,A KIEDY LUDZIE ZAPOMNA I SPRZEDADZA PAPIERY ONI TZN BANKI ,GRUBY RUSZĄ TAK JAK W TAMTYM ROKU.

SPOLKA JEST ZDROWA ,DOBRE WYNIKI, KONTRAKTY ,ZWIEKSZENIE PRODUKCJI ,SIEDZA BANKI KTORE ZA PRZEPROSZENIEM W GOWNO BY NIE WCHODZILY.

TRZEBA CIERPLIWIE CZEKAC I TYLE !!!!!!
  • Re: odlewnie Autor: ~jaś [83.7.135.*]
    Noooo nareszcie coś się dzieje! Widać że okolice 2.75 to już atrakcyjna cena skoro popyt się uaktywnił. A może coś grubszego sie kroi... :)
  • Re: odlewnie Autor: ~Endriu [62.244.150.*]
    Też mam taką nadzieje że w końcu coś ruszy i że inwestorzy zaczną się trochę interesowac tą spółką
  • Re: odlewnie Autor: ~odlewnie [89.74.140.*]
    http://www.czasnazysk.pl/wykres/odl
    Wygląda na małą korektę a później podciągną do ok 3 zł, tutaj mądrze trzeba wejść i się nie spieszyć
  • Re: odlewnie Autor: ~piotr [178.73.63.*]
    Dziwnie spółka się zachowuje ...
    Chyba coś tu wystrzeli
  • Re: odlewnie Autor: ~Jacek [178.42.236.*]
    Według mnie Spółka dla cierpliwych. Spółka wychodzi z głębokiego dołka i teraz powinno być już tylko lepiej. Myślę że nie ma co robić rabanu tylko spokojnie dokupować akcje i czekać.
  • Re: odlewnie Autor: ~kuba [93.94.186.*]
    RACJA W 100 %

POZDRAWIAM CIERPLIWYCH
[x]
ODLEWNIE 2,88% 9,30 2025-10-27 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.