Tom
nie pękaj na ostatniej prostej.
Problem maja tylko zlewarowani...
Zauważ ze wszystko sie czerwieni.
Nadal uwazam debice za obiekt pozadania. Wyczekam az sie to uspokoi i znowu przyladuje tylko wieksza kasa, nawet jestem gotow na lewar, jak bedzie po 30 w co nie wierze.
Moze spasc jeszcze kilka-kilkanascie zl, Do WZA wszystko bedzie jasne, wiec zostaly jeszcze 3 miesiace.
Pozdrawiam
Piotr
Kazdy chcialby zeby Debica kosztowala 120 PLN lub ktos twierdzi ze warta jest 180 PLN ale ktos wywala po 61 PLN i tez jest "zadowolony". Mysle ze wszscy czekaja na wyrok Sadu w sprawie bieglego- BDO. Wygrana daje nadzieje na obiektywne spojrzenie na sprawe i ustalania faktycznego dochodu w tej spolce przegrana pogrzebie ja na zawsze. Zostaja jeszcze ewentualnie organy kontroli skarbowej ktore same powinny zainteresowac się ta tematyka tj. wysokosci osiagane dochodu w tej spolce poniwaz do jego ustalenia w przypadku transakcji miedzy podmiotami powiązanymi marze powinny byc ustalane w taki sam sposob i na tym samym poziomie jaki ustalilyby podmioty niezalezne. Jak trzeba bedzie to się ten organ powiadomi stosownym pismem. Pozdrawiam
Jeżeli nie bedzie jakiegos kataklizmu, nie przebijemy 60. Pan Animator blokuje na 62, czasami cos rzuci niżej by straszyc ludzi, przy aprobacie PZU (o ile to nie PZU). Na wysypaniu sie z akcji mu nie zależy bo dawno by sypal agresywniej.
Konkluzja: jest okazja by brac, bo ceny kauczuku spadaja, waluta mocna, proces inwestycyjny zakonczony oraz BDO czai sie za rogiem. Taniej nie bedzie.
na 59 zł fundusze ustawili automat elektroniczny wszystkie akcje z ukrycia zasie jak ktoś będzie chciał przebić tą cenę.
chcesz się przekonać to spróbuj w poniedziałek, wystarczy tylko 1tys. akcji i już jesteś na tym poziomie, najwyżej stracisz 2zł na akcji to jest pryszcz.
Zawsze tak jest jak się zbliża mocne wybicie to lecimy na 59 zł ale za to odbijemy mocno i zatrzymamy się na 200zł.
Tom wyłącz telewizor a włącz rozum i mamy od razu 240 zł za akcje Dębicy
Jeśli nie włączymy rozumu ( nie dotyczy to mnie bo u mnie zawsze jest włączony rozum haha) tu wszyscy to będą nas doić do ostatniej kropli czas już się obudzić.