• nabycie akcji Autor: enforces [89.228.232.*]
    "Zarząd Ferrum S.A. (Emitent) informuje, iż w dniu 14 marca 2011 r. otrzymał w trybie art. 160 ust. 1 ustawy o obrocie instrumentami finansowymi dwa zawiadomienia, w których Członek Rady Nadzorczej Emitenta oraz Członek Zarządu poinformowali, że w dniu 7 marca 2011r. w Warszawie w wykonaniu umowy zobowiązującej do zbycia lub nabycia akcji Emitenta zawartej na piśmie z datą pewną przed rozpoczęciem biegu okresu zamkniętego w drodze transakcji zawartej poza rynkiem regulowanym osoba blisko z nimi związana zbyła 1000 akcji Emitenta po cenie 14,53 zł za jedną akcję."
    http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=246853&_DocID=459875&_Site=ESPI&_CheckSum=1788846843

tak myślałem że prędzej czy później pojawi się takie info. No i jest.
  • Re: nabycie akcji Autor: ~MAESTRO [153.19.108.*]
    Matko Boska, nie zsikaj się z powodu tego tysiąca
  • Re: nabycie akcji Autor: enforces [89.228.232.*]
    czytaj człowieku między wierszami. Mnie 1000 nie interesuje. Sam fakt jest najważniejszy. To że ktoś sobie kupił 10 czy 1000 nie ma znaczenia. Ale to, że kupił to ktoś z zarządu i zainwestował własne środki już ma znaczenie i o czymś mówi.
  • Re: nabycie akcji Autor: ~znikomek [79.190.181.*]
    Maestro to taki trochę Troll forumowy..więc nie przejmuj się kolego głupimi prowokacjami. Każde info podane przez forumowicza nawet najmniej istotne...poszerza naszą wiedzę na temat spółki...a taki jest jeden z celów forum internetowego
  • Re: nabycie akcji Autor: ~MAESTRO [153.19.108.*]
    Misiu...o czym ty pleciesz. Zarządy muszą informować o zbyciu/nabyciu bez łaski. Było komuś potrzebne na telewizor i to wszystko. Kolega koledze pożyczył pod zastaw poza sesją. Natomiast syndom tzw. wytrawnego gracza, pt.: "ja wiedziałem że tak będzie" jest już dobrze opisany w literaturze.

Trol lub MAESTRO (wybierz co wolisz, masz moją zgodę)
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.