zniwelowanie praktycznie całego ruchu wzrostowego, bo to miedzy 13 a 16 nie liczę, słabe obroty, niewielu mogło się nachapać, tak jakby spółka zamiast wygenerować zysk, przyniosła straty
trochę tego nie rozumiem, ale patrząc na inne spółki z nc, jest mi lżej - to dość częsty obrót sprawy, spółka idzie do góry, a potem spada prawie w to samo miejsce, po to chyba, żeby dać zarobić tym samym ludziom:)
swoją drogą, na nc w tym roku spodziewane kolejne 100 debiutów
gdzie kapitał na to?
Problem polega jednak na tym, że spadki na EPIGON-ie dopiero się zaczną.
Cierpliwości.
Najpierw powrót na 13 groszy, później konsolidacja na 10 - 11 groszach i wybicie dołem na 8 groszy.
Co będzie dalej, przy cenie 8 groszy trudno dziś przewidzieć.
o boże ale ty bredzisz człowieku, ale spoko na pewno niektórzy ci uwierzą a przy tym i ja skorzystam hehe ale osobiście doradzał bym naganiać troszkę dyskretniej i w bardziej przemyślany sposób ale i tak życzę powodzenia!
Dnia 2011-03-14 o godz. 21:22 redaktor napisał(a):
> A od kiedy to, ostrzeganie przed zakupem
> przewartościowanych akcji nazywa się naganianiem?
Chyba, że
> masz na myśli naganianie na zdrowy rozsądek.
A gdzie miałeś zdrowy rozsądek na EEX ?
Dalej czekasz tam na złotówkę ?
Swego czasu pierd..... tam codziennie, że będzie 1 zł .
Napisz jeszcze kto będzie oddawał poniżej 15 gr.
Przy 15 gr obrót już tu był na wymarciu.
No ale widocznie pisanie bzdur to twoja specjalność.
Nie czekam na złotówkę na EEX - ja tylko twierdzę, że tyle będą kosztowały te akcje.
I gwarantuje Ci, że szybciej będą po złotówce, niż po Twoich obiecywanych 20 złotach.
Pytasz, kto będzie oddawał akcje EPIGON-a poniżej 15 groszy?
Odpowiadam. Ten kto uwierzy na przykład w Twoje wpisy i nie zdązy oddać powyżej 15 groszy.
Ci co mieli wysypac pod wplywem Twoich postow juz to zrobili, teraz papier przechodzi zwykla konsolidacje, ktora pewnie potrwa gdzies do polowy kwietnia z malymi ruchami +/- 1 gr
kolego pokaz mi posta napisanego przez Ciebie przy tych poziomach zachecajacego do sprzedazy bo takiego nie widze wiec bzdur nie pisz, ja akurat na tym poziomie wyskoczylem i zgodnie z zalozeniami odkupuje przy poziomach 16/18, a 8 groszy to sa Twoje marzenia. pozatym skoro nie zamierzasz wejsc w ta spolke to co ty tu smiecisz nam forum??
Mistrzowsko ktoś zagrywa: kupił 5 akcji po 0,16. Czyli obrót 80 groszy. No rewelacja.
Chyba sam sobie sprzedał albo testuje :-)
Tak na marginesie: czy ktoś mi sprzeda większą ilość po 0,16, bo chętnych nie widzę?