• Nie ma transakcji Autor: ~Kryty [212.180.191.*]
    Chyba nie wymienią dzisiaj ani jednej akcji. Beznadziejny papier jak na razie. A może to dobry znak? W końcu nikt nie chce oddać akcji. Jeszcze nikt też nie chce kupować, ale może dlatego ze wciąż tak jak czapajewo liczy na spadki. Jeszcze chwile poczeka a potem zacznie brać z prawej. Na to liczę, po miesiącach desperacji.
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~cadmen [213.238.115.*]
    bo jutro ogłosza wyniki za 2010 wiec wszyscy czekaja
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~Procad [217.153.175.*]
    SKONSOLIDOWANY RAPORT ROCZNY:
    - za rok 2010 – 21 marca 2011 r
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~zonk [109.243.125.*]
    a tam
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~leon [78.88.197.*]
    Jak nie ma transakcji jak dzisiaj skubłem całe 150szt po 2,34pln/szt.
    hEHE.
    Coś mi się wydaje ze po 21.03 będzie ostry zjazd i to na rękę grubaskom,spółdzielni i innym którzy liczą na lepszą cenę,jednym słowem znowu kiszenie nas czeka,pewnie kolejne 6mies.Nawet dywidenda jeśli będzie to zbytnio nie osłodzi życia przez te spadki,
    no ale może kghm walnie i ludzie zaczną szukać innej alternatywy niż surowce,
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~cadmen [77.253.6.*]
    Przewidujesz wiekszy zjazd i kiszonke a dokupujesz.... ? Przewidujesz jeszcze wieksze zakupy bo bedzie zjazd? To jest chyba ostatnia szansa by tanio tu kupic bo papier wróci na swój poziom sprzed roku
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~Jurek [178.37.50.*]
    Też skubnąłem. Pisałem o tym, że będę skubał to skubię....

.... Dlaczego, bo MOŻNA. Jutro może być taka sytuacja, że 1 zlecenie kupna po 2,25 i jedno z zlecenie sprzedaży po 2.5 haha

Druga taka okazja może być po 2.2? 2.1? A jak wynik będzie choć trochę dobry.... to pamiętaj, może być wystrzał do 3zł.

Tak więc co z tego, że się straci te 10-15%. Wiadome jest, że w dłużym okresie procad to będzie 3,5-4zł pytanie za rok? 2 lata? Może za dwa miesiące.
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~cadmen [81.219.136.*]
    zgoda - tu mamy perspektywe >4,0
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~leon [78.88.197.*]
    dokupuje ale do równego rachunku wiec te pare pln mnie w tą czy w druga strone nie zbawi.
    A w perspektywie tego co sie dzieje na rynkach po panice w azji to nic dobrego z tego nie wyniknie,np synthos spadal dzisiaj ponad 11% nie wspomne o innych spółkach czy indeksach.
    Z tego może się urodzić niezła korekta na rynkach a duże banki tylko czekają aby przy okazji nabić sobie portfele tanimi akcjami.
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~czapajewo [83.2.238.*]
    Perspektywy 4 PLN to zyski conajmniej 1,5 mln przy C/Z 25. Pewnie to kiedyś i wypali ale napewno nie wcześniej niż w 2012r.
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~obserwator1234 [83.22.34.*]
    Czapajew, a gdzie Twój optymizm? dawno tu nie byłem, poczytałem trochę Twoich postów, optymizm się jakby skurczył, nie poznaję Ciebie. Przecież do wyników 5 dni, moze trochę podciągnie się po. pozdrawiam, uszy do góry
  • Re: Nie ma transakcji Autor: ~PROCAD [178.37.179.*]
    Skonsolidowany raport za 2010 rok zostanie opublikowany w poniedziałek 21 marca, po sesji.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.