Chyba nie wymienią dzisiaj ani jednej akcji. Beznadziejny papier jak na razie. A może to dobry znak? W końcu nikt nie chce oddać akcji. Jeszcze nikt też nie chce kupować, ale może dlatego ze wciąż tak jak czapajewo liczy na spadki. Jeszcze chwile poczeka a potem zacznie brać z prawej. Na to liczę, po miesiącach desperacji.
Jak nie ma transakcji jak dzisiaj skubłem całe 150szt po 2,34pln/szt.
hEHE.
Coś mi się wydaje ze po 21.03 będzie ostry zjazd i to na rękę grubaskom,spółdzielni i innym którzy liczą na lepszą cenę,jednym słowem znowu kiszenie nas czeka,pewnie kolejne 6mies.Nawet dywidenda jeśli będzie to zbytnio nie osłodzi życia przez te spadki,
no ale może kghm walnie i ludzie zaczną szukać innej alternatywy niż surowce,
Przewidujesz wiekszy zjazd i kiszonke a dokupujesz.... ? Przewidujesz jeszcze wieksze zakupy bo bedzie zjazd? To jest chyba ostatnia szansa by tanio tu kupic bo papier wróci na swój poziom sprzed roku
dokupuje ale do równego rachunku wiec te pare pln mnie w tą czy w druga strone nie zbawi.
A w perspektywie tego co sie dzieje na rynkach po panice w azji to nic dobrego z tego nie wyniknie,np synthos spadal dzisiaj ponad 11% nie wspomne o innych spółkach czy indeksach.
Z tego może się urodzić niezła korekta na rynkach a duże banki tylko czekają aby przy okazji nabić sobie portfele tanimi akcjami.
Czapajew, a gdzie Twój optymizm? dawno tu nie byłem, poczytałem trochę Twoich postów, optymizm się jakby skurczył, nie poznaję Ciebie. Przecież do wyników 5 dni, moze trochę podciągnie się po. pozdrawiam, uszy do góry