Jestem i ciesze się że zebrałeś po 11gr ale było poczekać może i do 8 zejść i dopiero po tym przesileniu może być 40 gr ale naturalna cena jak będą konkretne ruchy to i 70 powinno być. Pozdrawiam i więcej takich jak ty to animatorowi odechce się spekulowania i robienia sztucznego obrotu.
Posłuchajcie wizjonerzy, kurs będzie taki jaki będzie. Wkurzają mnie wypowiedzi ,,fundamentalistów", znających się na wszystkim. W ogóle w tym kraju wszyscy znają się na wszystkim, i dlatego jest tak jak jest.
--A co ci się Polacy nie podobają??
Fundamentalizm to raczej Izrael,gościuniu...
A Polak potrafi,i to nie slogan--może na przykład:wymienić kran,przetkać zlew,uszczelnić wyciek:),pociągnąć z bani,i zrobić ci z dupy jesień średniowiecza.
Graj i nie narzekaj na Polaków(i nie jestem z młodzieży wszechpolskiej)...
Słuchaj robercik , wole być fundamentalista , mieć podstawy do oceny spółki, a nie pieprzyć na innych i wypisywać , jak to kurs urośnie do 40 czy 70 gr. I co z tego , że to jest newconnect, jednymi społkami się spekuła zainteresuję a innymi nie.
Tak samo jak nie znaliście strony oficjalnej cerabudu. ( patrz. tematy wstecz). Jak można pomylić cerabud Krotoszyn z cerabudem z łodzi , którego mniemam macie akcje jak ja.
Słuchaj Robercik , wole być fundamentalista , mieć podstawy do oceny spółki, a nie pieprzyć na innych i wypisywać , jak to kurs urośnie do 40 czy 70 gr. I co z tego , że to jest newconnect, jednymi społkami się spekuła zainteresuję a innymi nie.
To tak samo jak nie znaliście strony oficjalnej cerabudu. ( patrz. tematy wstecz). Jak można pomylić cerabud Krotoszyn z cerabudem z łodzi , którego mniemam macie akcje tak jak ja.