Wielce szanowny inwestorze Fraktal!
Odpowiem ci merytorycznie moim zdaniem,jeżeli podasz cały artykuł a nie wycinek wyjęty z kontekstu (data,autor,przyczynek),to podyskutujemy a inwestorzy wyrobią na tym "śmieciu twoim zdaniem" swoje przemyślenia.A że wyjęty z kontekstu to widać,że skopiowałeś i nie wiemy czy to dotyczy Remedisu.
Na dobranoc dla wielce szanownego ~fraktala jeszcze jedno przemyślenie.
Jak wielce szanowny hodowca fraktali pisze iż ja straciłem na Remedisie,ja jeszce nie straciłem żadnych pieniążków na Remedisie.Czy naprawdę szanowny pan ~fraktal wie więcej niż ja na temat moich inwestycji?Jeszcze jedno bardzo ważne.Szanowny inwestor ~Fraktal (naganiacz) pisze dla mezmózgowców iż wejdzie ustawa zdrowotna,która zniweluje MWTrade,Magellan i Remedis.Czy naprawdę szanowny inwestor ~Fraktal wierzy,że państwo w uchwalonych jeszcze przed wyborami ustawach weżmie na barki budżetu zobowiązania placówek ZOZów?Jeżeli szanowny inwestor ~Frktal na to liczy,to gratuluję samopoczucia.
Jeszce raz na dobranoc do wielce szanownego inwestora ~Fraktala.antku_emigrancie z portalu politycznego i karolino z portalu giełdowego spasuj.Nie wiem jak inni ale ja idę spać.