Naprawdę, jeżeli popyt ponad 5 się kończy to bardzo dobrze!!!
A tak swoją drogą to monolit niedługo nie będzie cię stać na opłatę rachunków chociażby za internet, działasz jak nasz rząd:... jak nie wiem co robić to lepiej nic nie robić.
Kończy się popyt ponad 5, czyli już nikt nie chce kupić za więcej niż 5. Jak masz jabłko, które kupiłeś za 6 i teraz chcesz je sprzedać, ale nikt nie chce kupić za więcej niż 5, to raczej jesteś w głębokiej d..ie, a nie bardzo dobrze ;-)
Widzisz co chcesz.
Ja widzę, że mimo korekty na światowych nie ma akcji reinholda na wolnym rynku. Są ale w rekach na których taka Japonia nie robi żadnego wrazenia. Raportu też się nie boją??
Dziś powinno być -10% i wywalanie a jest ZERO
na kupnie jest 100 akcji - po 4,99 (to wystawił animator)
i mamy natychmiastową transakcję kupna- sprzedaży (pakiet 2500 szt) - po 5 zł
takich transakcji pakietowych było dzisiaj co najmniej - 4
Sprzedaż pakietowa jest codziennie od kilku miesięcy - przy kursie od 5 do 6 zł
Transakcje przeciętnych akcjonariuszy odbywają się w przedziale od 50-300 akcji, nie licząc tych po 1 lub 5 akcji w ramach kierowania kursem przez animatora.
Podsumowując: kurs spółki utrzymywany jest na poziomie wynikłej z zleceń pakietowych, w ramach zmian w akcjonariacie.
wg mojej oceny - jak skończą się transakcje pakietowe to kurs akcji poszybuje w górę do wartości zbliżonej do Wk.
Nowy Zarząd Spółki wcześniej czy później musi się wykazać wynikami.
A przeciętnym akcjonariuszom radzę wypowiedzi Monolita - brać z przymrużeniem oka.