• PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~stanczyk [91.220.225.*]
    ZWALILES KURS W WIADOMYM CELU I TERAZ NA CO LICZYSZ ? Że CI BYDLAKU ODDAMY AKCJE ! W.........>>> NA DRZEWO
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~tomek [79.184.222.*]
    wiem ze jestes wkor....y, ja zreszta tez, ale wydaje mi sie ze to nie robota fundu tylko moskita.to on zanirzyl kurs wychodzac z papierka [słynie z tego].jest jeszcze opcja ze jestesmy poprostu w tredzie spadkowym i nanic tu nasze nerwy
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~kris b [83.21.98.*]
    wg mnie akurat w kompapie nie ma fundow typu tfi czy ofe-na to przyjdzie czas jak powstanie potezna grupa poligraficzna z wynikami.wykorzystujac mala plynnosc zaniza wszystko moska 0ma jeszcze sladowy zysk.dziwie ze waldek cicho siedzi-przydaloby sie pare zdan co do strategii w nowe podmioty.jestem tylko ciekawy co sie wydarzy po okresie zamknietym/pozdro
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~wert [89.76.246.*]
    Też myślę ,że M. wywala .
    Waldek -jeśli ma plan dokupić to siedzi cicho aby kupić po okresie zamkniętym taniej!
    Przedluzyli okres negocjacji pewnie nie chce za dużo zapłacić .
    Lepiej też kupic w 2 kw -na początku bo konsolidacja zacznie się od 2kw.
    Spokojnie czekam! i radzę nie panikiwać wywalając na lewo -na to włąsnie czekają!
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    a mi sie wydaje ze moska nie wychodzi z kompapu tylko gra w jakąś gre z Knabe zeby wysterować waldiego, - no ale moge tylko filmić i moje teorie spiskowe nie koniecznie muszą odzwierciedlać tego co dzieje sie na papierze w kazdym razie mi akcji jeszcze brakuje i czekam na cash zeby dokupic ----.30PLN już sie ustawiłem i czekam ;)
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    witam krisu im dłużej gram na giełdzie to coraz bardziej dochodzę do wniosku że GPW to jest gra a nie inwestowanie
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~tomek [79.184.232.*]
    i kompap nam to swietnie ukazuje
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: ~kris b [83.21.203.*]
    a jazdania nie zmieniam-z 10 moich spolek wystarczy ze jedna pojdzie.patrzac na kompap zaczynam podejrzewac ze nawe lipka do tego sie doklada-jego milczenie jest wymowne-a ma sie czym chwalic-a tak siedzi dziwnie cicho i to wystarczy zeby niecierplwi wywalali a spolka naprawde przezywa przelom/pozdro
  • Re: PRZEKUPNY CHAMIE Z FUNDA Autor: karsyk1980 [194.28.203.*]
    cos jest grane na spółeczce i to jest pewne a co to jest pole do dyskusji i dywagacji, natomiast dzisiaj za przykładem Japonii niektórym akcjonariuszom zaczeło sie trz ęść w porach i oddali troche papiera.....
[x]
KOMPAP -8,57% 19,20 2026-04-02 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.