• NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: pollaczek [88.153.142.*]
    wyglada na to, ze chlopaki maja pusto w worku, moze sie gnoje wysypali ;-)
    ja tak czy inaczej napisalem do KNF
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~Generalny Consul [46.113.182.*]
    To żeś się pomylił. Też chcemy sprzedać jak najdrożej. Na razie czekamy aż się trochę uspokoi i barany do golenie się ustawią. A potem sruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~Piotr [89.73.169.*]
    Cześć jak pisałem wcześniej jestem tu spekulacyjnie
    trochę jestem w plecy ,byłem na weselu syna tydzień i przez to nie dopilnowałem moja wina.
    Ale co tu się wyprawia to woła o pomstę do ???

Na dłużej jestem za to na Atonie tam nie spekuluję tylko trzymam mały pakiecik
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: k-locki [213.17.151.*]
    ja też myślę że sie w końcu pajace wystukali. jeszcze ze 2 gr i zaczynam uśredniać. może uda mi się zrzucić średnią do 0.72 :) - narazie mam 0.78
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~drwal [79.184.138.*]
    zakupiłem wczoraj i dziś kilkadziesiąt K i zostne na troche
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~mar [79.188.237.*]
    Czy nie dziwi was fakt że wysypują na tak niskich poziomach? A może wcale nie wysypują. Może wysypali już dość dawno. Wystarczy przejrzec sesje od debiutu kiedy latało grubo ponad jeden złoty bądź też międy 1,5 - 2 zł Może teraz po prostu się obkupują i przy okazji zepchali kurs by mogli taniej dobrać. Trochę przypomina mi to GPSW rok temu. Też krzyczeli że to balon jakich mało,a tu znów wybiło na 2 zł. Balticon zrzucili na 60groszy,ale jakoś nie chce mi się wierzyć by NOVA wysypywali akcje teraz skoro mogli 200 % wyżej.Co zresztą zrobili chyba.Obroty by na to wskazywały. Wszystkie sesje od debiutu były bardzo mocne w wolumen,co nie jest podobne do rynku NC. Czyli wywalali,teraz skupują by kiedyś znów wywindować kurs na 2 zł. Podobne scenariusze były już wiele razy przerabiane na wielu spółkach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.153.142.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~Generalny Consul [109.243.90.*]
    Macie już na karku nową emisję serię F po 10 gr.
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~he [78.8.69.*]
    tak sobie wszyscy tłumaczcie , pocieszajcie się......... spółka jest warta max 0,20 zł. w tej chwili i tam zmierzamy...........po drodze będą duże wybicia... i tu można zrobić.......ale zapomnijcie o 1zł. czy 2zł. ........a pisanie o tym że to spekulacja to bełkot zarządu...........robią wam z mózgu młyn................
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~he [78.8.69.*]
    jeszcze dodam że jest teraz możliwość na dniach wybicie w okolice 0,66-0,75 a później dalej w dół.............
  • Re: NOVA CONSULT-pusto w worku??? Autor: ~andrzej [188.33.68.*]
    Dnia 2011-03-13 o godz. 10:36 ~he napisał(a):
    > jeszcze dodam że jest teraz możliwość na dniach wybicie w
    > okolice 0,66-0,75 a później dalej w dół.............

a skąd wiesz że odbicie będzie tylko na 75 gr?może to ty je zrobisz dlatego znasz cenę?
  • I jak tam...... Autor: ~he [81.168.168.*]
    jednak była konsolidacja bardzo długa ...........tylko o tyle się pomyliłem .............zmierzamy do 0,20 podtrzymuje..............

a wybicie nie było tak jak pisałem??? było.......

o argumenty się nikt nie zapytał dlaczego będzie spadać...............
  • Re: I jak tam...... Autor: ~re [79.191.196.*]
    typowy skup na zaniżenie ,tzn rosło na b.duzych obrotach a spadało na niewielkich.jutro czas na zakupy po 50.
[x]
BALTICON 3,00% 20,60 2025-09-25 11:14:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.