shp to ktos specjalnie rysuje skonczcie z powiedzeniami leszcze.... bo za duzy gracz sie bawi wykresem bo wie ze kazda okazja jest dobra do kupna i ten gracz dyktuje warunki kiedy sprzeda
a wiekszosc z was marzy o pionowej kresce wzorsty dzien w dzien.... gdybym nie siedzial tu 2 lata to moze bym stwierdzil ze tak bedzie... ale realnie patrzac chyab bedziemy szli w gore wlasnie tak jak to sie dzieje wzrost nowy szczyt .. spadek .. i znowu wzrost
pewnie na wykresie 2 3 letnim tak wlasnie bedzie... pion
patrzmy racjonalnie niech idzie wzrost i niech dziala na nim technika relatywnie szybko
Nikt niczego nie rysuje, ktoś będzie sprzedawał z premedytacją niżej zakładając że będzie zaraz wyżej? Bez sensu.
Zwyczajnie, ktoś zarobił par pcent, i sprzedaje, ponadto szeroki rynek też nie jest sprzyjajacy.
Ja mam swoją strategię i to olewam. Mnie intresują inne poziomy.
mimi ja do dzis nie rozumiem gieldy.... a jednak dziennie na nia zerkne.... nie wszytsko da sie racjonalnie wytlumaczyc.... wykres to krzywa kupujesz wyzje by zaraz ta sama osooba odkupywala to nizej
zreszta to robia spoldzielnie ... i bawia sie z nami w kotka i myszke
Ja na Orco krótko siedzę, także historię to ja znam z wykresu, z tego co widziałem to oni tam tak lubią... zaczyna się wybijać, a później sypanko, ale myślałem że to pod wpływem jakichś faktów, a nie tak z niczego. Jak było np 2010-10-07 - 10-11 ? To też sobie tak z niczego wzrosło żeby z niczego spaść ?
2009-08-11 - 2009-08-30 - też samo tak czy pod wpływem jakichś newsów ??